sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Lammasmaiset laumaeläimet



1.
Koska palautatte sen ihmisarvon itsellenne, mikä teille ihmisinä kuuluu? Milloin alatte määritellä arvonne ihmisyydestä lähtien? Milloin alatte olla ihmisiä?
Uskovilta on riistetty ihmisarvo. He ovat kuin karjalauma, joka voidaan ajaa joukkotuhoon, jos cowboy ilkeyksissään niin päättää. Tällaista käyttäytymistä on vuosituhansia markkinoitu tavoiteltavana käyttäytymisenä.
Ette luota itseenne edes sen vertaa, että tekisitte itse omaa elämäänne koskevia päätöksiä konsultoimatta olematonta henkiolentoa, josta ei ole näyttöä. Näyttöä ei ole henkiolennon kyvyistäkään.
Laumasieluisina primitiivisinä olentoina ette koskaan saavuta täyttä potentiaalianne; potentiaalia olla vastuullinen ihminen. Kunnioittakaa ihmisyyttänne sen verran, että kannatte vastuunne ihmisyydestä ilman sijaisuhria. Inhimillistä vastuutanne voi paeta. Olette vastuussa kanssaihmisillenne. Ette voi vedota taivaalliseen taikaukkoon, koska silloin lakkaatte olemasta ihmisiä.
Vihamielisyytenne ihmisyyttä kohtaan ei anna teille oikeutta edes olettaa, että ajattelevien kanssaihmistenne tulisi olla samalla tavoin vihamielisiä omaa ihmisyyttään kohtaan.

2.
Tämä teidän ihan itse keksimänne taivaallinen taikaukko sanoi jotain sen suuntaista kuin: ”Minä olen tie, totuus ja elämä”.
Milloin lakkaatte antamasta arvoa taivaallisen taivasukon petokselle. Petos on petos, tekipä sen kuka hyvänsä.
Tie on tie tietämättömyyteen. Tie on tie perustavanlaatuiseen typeryyteen, itsensä kieltämiseen ihmisenä, autonomisena agenttina. Tie on tie epäihmisyyteen. Aina on mahdollisuus vaihtaa tietä.
Totuutenne on vain joukko toteennäyttämättömiä väitelauseita. Sille mikä on totta, teidän ”totuutenne” ei mahda mitään: Faktat pysyvät faktoina, vaikka kuinka kiemurtelette totuutenne  kanssa. Ilmeisesti totuudeksi voi kuvitella mitä tahansa, mutta totuudeksi kuviteltu totuus ei muutu.
Elämä on teille varjoelämää: Jatkuvaa pakenemista kuvitellun taivaallisen tyrannin vihalta. Elätte pelokkaina kaltoin kohdeltuina orjina koko elämänne. Tällaista elämäntapaa pidätte vielä tavoiteltavana.
Puhuttu elämästä – iankaikkisesta sellaisesta – jotta lammasmaisuutenne olisi jotenkin puolustettavissa. Tämä tekee teistä epäihmisiä. Ihminen elää rohkeasti tämän ainoan elämänsä, sillä vain tästä elämästä on todistettavaa näyttöä.
Omapa on asianne, mutta älkää vaatiko muita liittymään lammaslaumaanne!

3.
Johtajiksenne valikoituvat häijyt paskiaiset. Lammaslauman paimenet ovat kusipäitä ja kiitollisina kumarratte näille mulkuille, vaikka väitätte kumartavanne hypoteettisia taivaallisia olioita. Miksi ette kumarra itsellenne, sillä muiden hyväntahtoisuudesta ette voi olla varmoja? Jos noudatetaan aavikkobarbaarien opaskirjaa, niin hyväntahtoisuudesta ei voi edes puhua.
Kaikki se mistä te puhutte hyvänä onkin pahaa - ihmisyyden ja inhimillisyyden kannalta negatiivista.  Kuinka pitkälle olette valmiit menemään petoksessanne?
Riittääkö teillä kykyjä tarkastella taikauskonne perusteita, vaikka tarkastelu johtaisi taikauskonne hylkäämiseen? Onko teillä rohkeutta nousta laumasieluisen orjamoraalin yläpuolelle?
Herra on paha paimenenne ja teiltä puuttuu kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti