maanantai 3. lokakuuta 2016

Patrick Tiainen show - kreisein viihdeohjelma pitkään aikaan



Viime lauantaina (1.10.2016) katsoin kreiseimmän ohjelman pitkään aikaan. Kyseessä oli TV7:lla esitetty Pyhän Hengen ilta päätähtenään Patrick Tiainen.

Puolitoista vuotta sitten kirjoitin tästä ihka uudesta evankelistasta, mutta sitten menikin tovi ennen kuin törmäsin heppuun uudestaan. Tässä välissä Patrick on ehtinyt puuhaamaan kaikenlaista.

Kundin esiintymisestä ei puuttunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ainakin puhetta tuli siihen tahtiin, ettei asiasta saanut mitään tolkkua. Substanssi puute yritettiin korvata sanapuurolla, kiljumisella ja huutamisella. Miksi nämä vapaiden suuntien evankelistat aina huutavat?

Ensimmäisenä tuli mieleen, että mitä kamaa Tiainen vetää? Amfetamiinia? LSD:tä? Eiköhän nämä karismaatikot kuitenkin vetoa Pyhään Henkeen puolustellessaan mielipuolista käyttäytymistään. Ainakin osa yleisöstä näytti kysyvän: What the fuck? Yleisö sattui olemaan vähän iäkkäämpää, joten he eivät ehkä arvanneet, mitä tuleman piti.

Ihmisen täytyy olla aika sekaisin, jos tuollaisen tyypin takia aivot nyrjähtävät Tiaisen kannattajaksi. Silloin voidaan jo kysyä: Kumpi on hullumpi, Tiainen vai kannattaja? Ilmeisesti Tiaisella näitä kannattajia riittää. Tuskin heppu muuten jaksaisi viikosta toiseen pyörittää samaa showta. Tosin kun jutuista ei saanut mitään tolkkua, niin ainahan voi seuraavalla viikolla esittää yhtä pähkähullun shown uutena.

Profetioitakin kuultiin teemalla: herätys on alkanut ja leviää Lapista Baltiaan. Tai jotain sellaista. Vähän jäin kaipaamaan kielillä puhumista; ehkä se meni vain ohi sanapuuron seassa.

Ohjela aiheutti weapons-grade-facepalm- ilmiön. On tuo Tiainen sekaisin.

1 kommentti:

  1. Olet muuten vakavasti mielenvikainen. Kannattaa ehkä ajatella jotain hoitokontaktin hankkimista mielisairaalasta, eikö? Luuletko että joku lukee tätä blogiasi. Ehkä olin ainut, joten edes joku. Älä vastaa en tulle tänne enää.

    VastaaPoista