maanantai 10. lokakuuta 2016

Kansanedustaja Mika Niikko veti kattilallisen hernekeittoa nenäänsä



Viime viikolla Aamulehti antoi pääkirjoituksessaan sapiskaa kansanedustaja Mika Niikolle. Myös Sari Tanus joutui Aamulehden piinapenkkiin idioottimaisten lausuntojensa johdosta. Kaikki tämä johtui Niikon ja Tanuksen sairaalloisesta homofobiasta, vaikka kyse ei ollut edes homoista vaan Eduskunnassa käydystä äitiyslakia koskevasta lähetekeskustelusta.

Niikolla ei mennyt pelkästään herne nenään. Heppu veti oikein kattilallisen hernekeittoa nenäänsä. Aamulehti löi bensaa liekkeihin antamalla sunnuntaina (9.10.2016) tilaa Niikolle lehden paperiversion Mielipide-palstalla.

Ratkaisu oli aivan briljantti. Nyt Niikon idiotismi tuli suuremmankin lukijajoukon tietoisuuteen.

Niikko toisti lyhyessä mielipidekirjoituksessaan Puolimatkan deluusioita. Argumentit eivät olleet argumentteja vaan paniikin ilmaisuja siitä, että tietyt vähemmistöryhmät saavat yhtäläiset oikeudet, eivätkä niikot, tanukset, puolimatkat ja kumppanit pääse syrjimään näitä ryhmiä; eivät pääse vaikka kuinka vetoaisivat Raamattuun ja Raamatusta johdettuihin epätosiin väitelauseisiin.

Niikon vuodatuksen julkaisu oli briljantti ratkaisu Aamulehden Mielipidepalstan toimittajalta. Niikon jutusta kävi kaikille selväksi, että näiden fundamentalistien jutut ovat shittiä settiä. Niikon edustama helluntailaisuus on muutenkin Tampereella huonossa huudossa.

Kiitokset Niikolle siitä, että hän osoitti taas kerran sen, kuinka asioita ei tule hoitaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti