keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Päivi Räsäsestä ei Kelan pääjohtajaa - taas pieni voitto taantumuksesta



Kristillisdemokraattien Päivi Räsäsestä ei tullut Kelan uutta pääjohtajaa. Tämä tarkoittaa taas pientä voittoa taantumuksesta.

Päivi Räsänen on kansanedustajana ja entisenä ministerinä kunnostautunut kaikenlaisen yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon vastustajana, jolle kaikki inhimillisyys on vierasta. Muuta ei voi odottaa ihmiseltä, joka pitää aavikkobarbaarien opaskirjaa, Raamattua, velvoittavana; niin velvoittavana, että se peittoaa Suomen valtion lait ja ne kansainväliset sopimukset, jotka Suomi on allekirjoittanut.

Aina kun puhutaan Päivi Räsäsestä, niin silloin tulee mieleen vuosien takainen television ns. homoilta. Ihmiset äänestivät Päivin näkemyksiä vastaan eroamalla kirkosta. Tässä suhteessa Päivi edisti meidän sekulaarien humanistien asiaa.

Viimeisen parin vuoden aikana Räsänen on propagoinut näkyvästi spn-avioliittolakia ja sen liitännäislakeja vastaan. Tämäkään ei parantanut Päivin asemaa Kelan pääjohtajakisassa.

Kaikki mitä Kristillisdemokraatit ovat ikinä vastustaneet, on takuuvarmasti toteutunut ennen pitkää. Kelan pääjohtajana Räsäsellä olisi ollut oiva paikka edistää ihmisoikeusloukkauksia ja kansanalisvapauksien rajoittamista.

Asiasta päättäneet tahot olivat kuitenkin hereillä: Jos Päivi Räsänen olisi valittu Kelan pääjohtajaksi, niin Kelasta olisi tullut vain kristillisen fundamentalismin linnake.

1 kommentti:

  1. Päivän paras uutinen!
    Oliko se tässä blogissa vai missä kun luin:"Spn avioliittolakia ei voi hyväksyä koska Päivi Räsäsen päässä elävä mielikuvitusolento pahoittaa siitä mielesä"

    VastaaPoista