tiistai 11. lokakuuta 2016

Eilen Mika Niikko, tänään Sari Tanus



Viimeviikkoinen Aamulehden pääkirjoitus koskien Eduskunnassa käytyä äitiyslakia koskevaa lähetekeskustelua poiki jo toisen kannanoton Aamulehden paperiversion mielipidepalstalle.

Eilen pienimuotoista julkisuutta sai Mika Niikko, tänään Sari Tanus. Nämä Eduskunnan puhuvat aasit mainittiin taannoisessa pääkirjoituksessa oikein nimeltä, joten on ihan kohtuullista, että lehti tarjosi näille aaseille mahdollisuuden vastineeseen.

Tanuksen tilitystä ei ole tarpeen referoida se enempää kuin Niikon vastaavaa. Retoriikka on niin nähtyä ja kulunutta. Nämä Aito Avioliitto ry:n vähäisemmät teletapit ovat poimineet väitelauseensa Puolimatkan melkoisen harhaisista jutuista. Se kertookin paljon Niikosta ja Tanuksesta: He eivät ole kykeneviä omaan ajatteluun.

Tanuksen gynekologian erikoislääkärinä luulisi olevan hyvin perehtynyt aiheeseen, mutta fundamentalistinen usko aiheuttaa sen sortin denialismia, että sitä voi pitää jo patologisena. Niikko nyt muuten vaan kuuluu niihin ihmisiin, joiden hemoglobiini on paljon suurempi kuin älykkyysosamäärä.

Kuten jo eilen totesin, on aivan mahtavaa, että Aamulehti antaa näille änkyröille äänen. He tekevät uskosta niin vastenmielistä, että siitä tulee nopeassa tahdissa museotavaraa.

Niikon ja Tanuksen agenda vaikeroi kuolinkouristuksissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti