torstai 9. heinäkuuta 2015

Uskovien idiotismia



Nimimerkki JeesusTuleePian kirjoitti:
Kun ihmiset tuovat syntinsä Golgatan suloiseen verivirtaan puhdistettavaksi, tekevät parannuksen ja rukoilevat mielenmuutosta, niin silloin Jeesus antaa ihmisille heidän syntinsä anteeksi.
Epäilen kirjoittajan mielenterveyttä sen verran sekavaa settiä on tuo ”Golgatan suloinen verivirta”.

Pekka Reinikainen kirjoitti:
Jeesuksen kautta luotu elimistömme koneisto huolehtii jatkuvasti hyvinvoinnistamme ilman, että siitä edes olemme tietoisia
Tällaisesta luomisesta ei ole vähäisintäkään viitettä. Raamatun Jeesuskaan ei ollut historiallinen henkilö. Pistetään tämä Pekan aivopieru vanhuuden höperyyden piikkiin. Pekka voisi silti oppia puhumaan totta, eikä esittää todentamattomia ja selvästi epätosia väitteitä tosina. Konnia nuo uskovat ovat kaikki.

Pelastussanoman pölvästi kirjoitti:
Adam ja Eeva tekivät luopumuksen paratiisissa rikkomalla luottamuksen Jumalaan syömällä kielletystä hedelmästä.
Adam ja Eeva eivät ole historiallisia henkilöitä. Jumalasta ei ole edes viitteitä. Koko kertomus lankeemuksesta on vain ja ainoastaan muinaista mytologiaa.
En ole lainkaan yllättynyt, että Pelastussanoman pölvästi on konna: hän on jo vuosikausia jatkanut todentamattomien ja epätosien väitteiden esittämistä tosina. Niin laajamittainen epärehellisyys ei voi olla kenellekään hyväksi; ei varsinkaan uskoville.

Pelastussanoman pölvästi kirjoitti:
Applen OS käyttöjärjestelmän logo paljastaa yhdessä Applen omenan josta pala haukattu, viittaa paratiisisyntiin. Ja sitten siinä omenassa on tuo tutuksi tullut 6-värinen homosateenkaari.
Kas kummaa! Mitä Pelastussanoman pölvästi aikoo tehdä asialle? Lopettaa Applen tuotteiden käytön? Lopettaa omenansyönnin? Idiootti, mikä idiootti!

Petri Paavola kirjoitti:
Homoliikkeen sateenkaarilipussa on kuusi väriä, mutta Jumalan luomassa sateenkaaressa on seitsemän väriä. Synti muuttaa ja vääristää sen minkä Jumala on luonut.
Niinkö? PePa hei, sateenkaari on tuiki tavallinen luonnonilmiö, eikä asiaan liity mitään dramatiikkaa eikä jumalallista. Sitä paitsi kenelläkään ei ole tuohon symboliin yksinoikeutta. Pepa, olet konna ja melkoinen idiootti. 
Moraalisikin paranee kun luovut uskostasi. Tee se heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti