tiistai 7. heinäkuuta 2015

Sari Tanus konnakoplan johtoon?



Kansanedustaja Sari Tanus pyrkii Kristillisdemokraattien konnakoplan johtoon. Konniahan he ovat, koska esittävät selvästi epätosia väitteitä vaatien vielä muitakin pitämään ko. väitteitä tosina, vaikka kaikki todistusaineistot ovat heitä vastaan.

Toisaalta olisi aivan mahtavaa, jos konnakopla saisi johtajakseen Tanuksen kaltaisen konnan: maallistuminen etenisi vauhdilla. Räsäsen Päivikään ei ole pystynyt sellaisiin konnuuksiin, joita on odotettavissa Tanuksen taholta.

Tanuksen konnailusta voi lukea tuolta:

Suomi24:n keskustelupalstalla nimimerkki ”näin-sen-näin” teki viiltävän analyysin Tanuksen konnailusta:

>> Tanus... on.. korostanut edustavansa kristillisiä arvoja. <<
Minusta konservatiivista kristinuskon kannattavan naisen ei pitäisi edes pyrkiä patriarkaalisia arvoja ajavan puolueen puheenjohtajaksi. Koska jos mies on perheen pää, niin silloinhan puh. joht. Tanuksen aviomies olisi kristillisdemokraattisen puolueen todellinen puheenjohtaja.

>> Puheenvuoronsa hallituksen ohjelmasta hän [Tanus] päätti sanoihin: "Jumalan siunausta". <<
Jos muslimikansanedustaja heittäisi kaikille eli myös Tanukselle Allahin siunaukset, niin mahtaisiko Sari tykätä?

>> "Suomen hyvinvointi on rakentunut kristillisten arvojen ja lähimmäisestä välittämisen varaan", Tanus sanoo. <<
Suomi on rakentunut hihhuleista huolimatta, ei heidän ansioistaan. Irlantikin oli lähes banaanitasavalta kunnes se nostettiin sijoitusten eikä katolisen kirkon avulla. Nyt ne jopa äänesti kyllä tasa-arvoiselle avioliittolaille.

>> "Tänä päivänä kristillisiä arvoja mustamaalataan ja karsitaan. Näen sen suurena tyhmyytenä – ihan kun repisi omia vahvoja juuriaan pois." <<
Tanus tuntuu kaipaavan niitä vanhoja hyviä aikoja kun kaikki kävi kirkossa ja jos ei käynyt, niin sitten pistettiin jalkapuuhun.

>> Tanus on ollut käynnistämässä kansalaisaloitetta, joka tähtää lakisääteiseen oikeuteen kieltäytyä elämän lopettamisesta vakaumuksellisista syistä. <<
Tottakai koska se vaikeuttaisi aborttien hoitamista. Gynekologeiksi hakautuisi kasapäin Tanuksen tapaisia hihhuleita ja abortin saaminen muuttuisi hankalaksi Lopullinen tavoite näillä Tanuksilla on teokratian ohella ja monen muun asian lisäksi abortin täyskielto.

>> Hän on myös allekirjoittanut kansalaisaloitteen, jossa toivotaan avioliiton säilyttämistä miehen ja naisen välisenä. <<
Ja toiveeksi jää, onneksi. Nämä Tanukset ovat hyvä muistutus siitä, miten henkisesti kaukana äärikristitty voi olla ja elää muusta yhteiskunnasta.

>> Tanuksen mukaan samaa sukupuolta olevien avioliitto on viemässä Suomen sananvapauden, uskonnonvapauden ja valinnan vapauden takapajulaksi. <<
Kun yhteiskunta demokraattisesti päätti hyväksyä tasa-arvoisen avioliittolain, niin se on tollo-Tanuksen takapajula. Edes Päivi Räsänen ei sanoisi mitään noin typerää.

>> "Jo nyt vaikka tasa-arvoinen avioliittolaki ei ole edes voimassa, koskaan ennen en ole tavannut sananvapautta ja ihmisoikeuksia rajoittavia kommentteja niin paljon kuin heidän taholtaan on tullut perinteistä avioliittoa kannattavia kohtaan."<<
Jos joku on eri mieltä, niin sekö on sananvapauden rajoittamista. Tanuksesta on. Jos se asia kerran ratkeaa vaientamalla "väärät" mielipiteet, niin sulkisi oman suunsa.

Tanus on tehnyt kansanedustajana nyt typeryyksien laukomisen pohjanoteerauksen, ennätystä tuskin heti rikotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti