torstai 16. heinäkuuta 2015

Demoninen siemenneste



Koska suomalaiset fundamentalistit ottava oppia amerikkalaisista uskonveljistään ja –sisaristaan, on vain ajan kysymys koska pastori James David Manningin hulvattoman hauska argumentti demonisesta siemennesteestä otetaan käyttöön Suomessa. Siinä olisi oikein sopiva argumentti Aito Avioliitto ry:lle ja muille homofoobikoille.

Manningin väite on lyhyesti seuraava: kun mies ejakuloi toisen mieheen suoleen (tai johonkin muuhun aukkoon) demonit leviävät siemennesteen välityksellä.

Aluksi koko ajatus on tyrmistyttävä, mutta oikeastaan se sopii uskovien agendaan paremmin kuin hyvin: mikä tahansa todentamaton ja/tai selvästi epätosi väite kelpaa, kunhan sillä edes etäisesti pönkitetään omaa homovastaista agendaa. Tässä mielessä uskovat ovatkin anarkisteja: anything goes!

Jutun tekee vielä huvittavammaksi se, että vankilassa ollessaan pastori Manning harrasti homoseksuaalisuutta. Nykyään hän tuskailee oman homoseksuaalisutensa kanssa keksimällä aivan hulvattoman hauskoja väitteitä homoutta vastaan.

Manningin argumentista voi lukea tuolta:

Samasta osoitteesta löytyy video Manningin idiotismista. Manning vetää lopulta koko jutun aivan äärimmilleen väittämällä, että kun demonin riivaama henkilö suutelee toista, niin demonit leviävät henkilöstä toiseen.

Sitten Manningin homovastaisuus saa sellaisenkin piirteen, että uskovien tulisi olla varuillaan jopa ravintolassa, jossa asiakkaana on kaksi homoa. Demonit saattavat levitä myös siinä tapauksessa.

Jäätävän mutta hauskan analyysin Manningin idiotismista tekee Secular Talkin Kyle Kulinski. Videon voi katsoa tuolta:

Kuka suomalainen uskova on saavuttanut Manningin tason idiotismissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti