maanantai 6. heinäkuuta 2015

Leif Nummela on hänkin konna



Uusi Tie on viidesläinen verkkojulkaisu, jonka päätoimittajana toimii Leif Nummela. Tämäkin heppu on täysi konna esittäessään todentamattomia ja selvästi epätosia väitteitä tosina. Leifin konnuus on raskauttavaa: hän piti konnuuttaan tavoiteltavana ja jolloin käsittämättömällä tapaa ylevänä. Toisaalta usko jumaliin – ihan mihin tahansa niistä – on aina moraalitonta ja epärehellistä. Evankelioiminen se vasta moraalitonta ja epärehellistä onkin.

Lefan konnamaiset pääkirjoituksen em. verkkojulkaisussa ansaitsevat pientä – hyvin pientä – huomiota. Lefa kommentoi 1.7.2015 mm. Yhdysvaltain Supreme Courtin päätöstä samaa sukupuolta olevien avioliittojen perustuslaillisuudesta. Lefan tarkoituksellinen epärehellisyys lähenee Patmoksen pellehermannien konnuutta. Ajoittain Lefa pistää jopa paremmaksi.

Näin kaikki amerikkalaiset julkiset toimijat velvoitettiin lakisääteisesti hyväksymään homoseksuaalinen käyttäytyminen yhteisölliseksi ja institutionaaliseksi hyväksi, jota kaikkien tulee kannattaa ja edistää.
Oikeuden päätös ei sano mitään sukupuolineutraalin avioliiton hyvyydestä. Päätöksessä ei velvoita kannattamaan ja edistämään sitä. Päätös takaa homoseksuaaleille vain tiettyjä oikeuksia. Leif Nummela, koska alat puhumaan totta? Olet ihan konna.

Tästedes tullaan vaatimaan sekä kaikkien osavaltioiden että kaikkien uskonnollis-kirkollisten toimijoiden juridista alistumista korkeimman oikeuden tahtoon.
Leif, uppoat konnuutesi kanssa entistä syvemmälle. Päätös ei sano mitään uskonnollis-kirkollisista toimijoista. Leif, miksi valehtelet?

Kaikkien kirkkokuntien pastorit USA:ssa voivat nyt joutua sen kysymyksen eteen, vihkivätkö he samaa sukupuolta olevan parin vai ottavatko he riskin joutua rangaistavaksi – jopa vankilaan – perustuslain rikkomisesta.
Edelleenkään päätös ei velvoita pastoreita mihinkään. Siviilivihkimisiä suorittavia instansseja päätös kyllä velvoittaa. Leif, Yhdysvalloissa valtio ja kirkko ovat perustuslain mukaan erillään. Miksi siis valehtelet?

Päätös alistaa uskonnonvapauden yksilöllisen seksuaalisen ilmaisun vapaudelle.
Mitä vittua Leif tarkoitat? Päätös ei rajoita uskonnonvapautta: ihmiset saavat edelleen uskoa täysin perättömään Jeesukseen ja se vasta hölmöä onkin. Miksi Leif valehtelet koko ajan?

Taustalla on ajatus, jonka mukaan seksuaalisen suuntautuneisuuden ilmaisun vapauden tulee nauttia vahvempaa lain suojelua kuin uskonnonvapauden
Väärin tämäkin. Taustalla on ajatus, ettei seksuaalisen suuntautumisen perusteella voida lainsäädännöllä syrjiä ketään. Jokainen voi ajatella yksityisesti todella olematonta jumalaansa ihan kuten huvittaa.

Useiden kriitikkojen mukaan homouden puolustaminen on Yhdysvalloissa nyt ajettu niin pitkälle, että maassa ollaan uskonnollisten vainojen kynnyksellä.
Ei viitteitä tämänkään väittämän totuudesta. Kristinuskon hegemonian taittuminen vain vituttaa monia. Todentamattoman jumalan nimissä on syrjitty monia vähemmistöjä. Ihmisoikeudet koskevat kaikkia – siis ihan kaikkia.  Leif, taidat olla patologinen tapaus.

Sitoumuksessa todetaan, että korkeimmalla oikeudella ei ole mitään auktoriteettia määritellä uudelleen avioliittoa.
Avioliitto on historian kuluessa määritelty moneen kertaan milloin mitenkin. Leif, raamatullinen avioliitto onkin moniavioisuus, mikäli nyt olet lukenut Vanhan Testamenttisi.

Tämä totuus ei kuitenkaan perustu yksinomaan uskontoon tai ilmoitukseen, vaan luonnolliseen moraalilakiin, joka on kirjoitettu jokaisen ihmisen sisimpään ja joka voidaan tunnistaa normaalilla järjenkäytöllä.”
Ei pidä paikkaansa tämäkään. Leif, kun et pysty puolustamaan diskriminoivaa Raamattuasi vedät ihan hatusta (vai hihasta?) jonkin kuvitteellisen moraalilain, jota et pysty millään lailla todentamaan. Olet ihan konna, Leif Nummela.

Loput Leifin konnuuksista voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti