maanantai 20. heinäkuuta 2015

Olisiko evankelioiminen lapsille kriminalisoitava?



Vastaus otsikon kysymykseen on: kyllä!

Alkoholi ja tupakka ovat kiellettyjä alaikäisiltä. Niiden välittäminen alaikäisille on sekin kriminalisoitu. Huumeet ja niiden välittäminen on kriminalisoitu.

Yksi päihde on kuitenkin täysin laillista – Jeesus. Sen välittämistä tietyt jeesusaddiktit pitävät erinomaisena ideana. Mitä nuorempana lapset saadaan jeesuskoukkuun, sitä vaikeampaa on vieroitushoito. 

Jeesushuume on myös joillekin hyvä business. Ei ihme, että nämä vastustavat Jeesuksen luokittelua huumeeksi. Mitä nuorempana lapset saadaan jeesuskoukkuun, sitä enemmän heiltä voidaan imuroida rahaa.

Miksi uskonnollisten väitteiden, jotka ovat todentamattomia tai selvästi epätosia, esittäminen on oikein? Miksi lapset pitäisi saada hyväksymään nämä väitteet?

Lapsille evankelioivien moraali huumediilerin moraali: lapset on saatava koukkuun kienolla millä tahansa. Monet pysyvät addikteina koko elämänsä. Monet sekoavat ja kuormittavat julkista terveydenhoitoa.

Jeesushuumetta käyttävistä lapsista ja nuorista kasvaa epärehellisiä aikuisia. He ovat jo nuorena oppineet valehtelemaan jeesuksensa nimissä. Aikuisina monet heistä haluavat tehdä muistakin jeesusaddikteja. Onneksi selväpäisten ihmisten lukumäärä on niin absoluuttisesti kuin suhteellisestikin kasvamassa. Jeesushuumeen vaarat on tiedostettu ja useimmat nuoret ymmärtävät pysyä kaukana jeesushuumeesta, vaikka ko. huumetta onkin runsaasti tarjolla.

Yhteiskunnan on huolehdittava siitä, että jeesushuumeen haitat minimoidaan.

Olisiko Jeesuksen välittäminen alaikäisille kriminalisoitava?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti