maanantai 20. heinäkuuta 2015

Äänestäisitkö jumalaa?



Äänestäisitkö Raamatun jumalaa, kun hänen vaaliohjelmaansa kuuluu:
a) äänestä häntä, tai b) joudut kidutettavaksi.
Äänestäisitkö jumalaa, joka pitää orjuutta suotavana ja sopivana? Äänestäisitkö jumalaa, jolle naiset ovat omaisuutta?
Äänestäisitkö jumalaa, joka pitää raiskausta soveliaana? Äänestäisitkö jumalaa, joka pakottaa raiskauksen uhrin avioitumaan raiskaajansa kanssa?
Äänestäisitkö jumalaa, jonka mielestä väkivalta on oiva lasten kasvatuskeino? Äänestäisitkö jumalaa, jonka mukaan kurittomat lapset tulee kivittää kuoliaaksi?
Tämän jumalan meriitit ovat lukuisat kansamurhat, murhat ja törkeät ihmisoikeuksien loukkaukset. Äänestäisitkö jumalaa, jonka väitetään olevan niin vihamielinen, että hukutti koko luomakunnan Nooaa, hänen perhettään ja arkissa olleita eläimiä lukuun ottamatta?
Äänestäisitkö jumalaa, jonka meriitit ovat toistuvaa tunarointia ja syyn vierittämistä milloin kenenkin – yleensä ihmisten – niskaan?
Äänestäisitkö jumalaa, joka ei koskaan ota vastuuta tekemisistään? Äänestätkö jumalaa, joka harhauttaa ihmisiä tahallisesti lähettämällä ”väkevän eksytyksen”?
Äänestäisitkö jumalaa, jolle mikä tahansa inhimillinen on rikollista? Äänestäisitkö jumalaa, jolle tiede ja tieteellinen tieto ovat pahasta, koska ne vähentävät uskoa kyseiseen jumalaan?
Äänestäisitkö jumalaa, joka edes leikittelee ihmisuhrin tarpeellisella? Äänestäisitkö jumalaa, joka pitää verenhajusta?
Äänestäisitkö jumalaa, jonka maanpäällisen edustajan – jota myös kutsuttiin messiaaksi – mielestä kaikkien tulee lopettaa huomiseen varautuminen, jättää perheensä ja seurata ilman perusteita heppua, jonka väitetään olevan yhtä jumalan kanssa?
Äänestäisitkö jumalaa, joka lähettää Gandhin helvettiin, mutta vapauttaa sarjamurhaajan, jos ko. murhaaja liittyy hänen puolueeseensa?
Äänestäisitkö jumalaa, joka valvoo kaikkia tekemisiä 24/7? Äänestäisitkö jumalaa, jonka mielestä ajattelukin on rikollista?
Äänestäisitkö Raamatun jumalaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti