lauantai 18. heinäkuuta 2015

Patmoksen Leo Mellerin tragikoomiset harhat



Patmoksen Leo Meller on ollut ahkerana tällä viikolla. Leksa on kirjoittanut peräti kaksi blogikirjoitusta. Aika häiriintynyttä settiä ovat molemmat. Onko Leo sekoamassa lopullisesti? Vai puhuuko Leo agendansa mukaisesti pelkkää paskaa. Veikkaan jälkimmäistä, vaikka hieman epäilyttää Leksan järjenjuoksu.

Ensin julkaistussa kirjoituksessa on otsikko Viimeinen kutsu pyhiinvaellusmatkalle Jumalan maahan. Jo pelkkä otsikko herättää hilpeyttä. Ilmeisesti Patmoksen pr-osasto ei pystynyt parempaan.

Mellerin teema on: Vauhtia nyt, tuote loppuu pian! Tuote ei taida olla oikein kunnossa, kun Leksa joutuu heittämään tunteisiin vetoavia sloganeita.

Kun lähetät rahat Leksalle ja lähdet retkelle Israeliin, odotettavissa on seuraavaa: Ymmärrät minun tarkoittavan sitä, että mahdollisesti ei enää tule toista kutsua, koska lentokoneessa ei enää pian ole paikkoja vapaina. Mutta tässä lopun ajassa on myös niin, että kun olosuhteet alkavat muuttua profetiassa ennustettujen mukaisiksi, pyhiinvaelluksia ei yleensäkään enää suoriteta.

Just joo, on ymmärrettävää, että reissu saattaa tulla loppuunmyydyksi. Loput onkin sitten tyypillisesti harhaista Leksaa: maailmanloppu tulee ihan pian, ehkä jo huomenna. 

Fakta on, että Jeesus ei tule tänään, ei huomenna, eikä koskaan. Raamatun Jeesus ei ollut historiallinen henkilö ja vaikka olisikin ollut, mitään jumalallista Jeesukseen ei liittynyt. Leksa, jumalia vaan ei ole olemassa, vaikka sellaisiin kovin haluatkin uskoa. Lopulta apokalyptiset fantasiasi ovat vain sinun harhojasi, jotka sinä haluat kuvitella tosiksi. Sellaisia ilmiöitä tutkii psykiatria.

Toinen Leksa julkaisemista blogeista on otsikoitu Apokalyptisella vuoristoradalla. Kuinka ollakaan, blogin aiheena ovat taas kerran homot (miten tylsää!) ja taannoinen Supreme Courtin ratkaisu laillistaa ”homoliitot” kaikissa Yhdysvaltain osavaltioissa.

Tuon päätöksen takia maailmanloppu on taas ovella; tai ainakin Jeesuksen pikainen ilmestyminen. Leksa näkee amerikkalaisten kollegojensa tavoin mörköjä kaikkialla. Tämä uskovien harhaisuus on jatkunut jo pari tuhatta vuotta. Mörköjen todellisina pitäminen kuuluu sekin psykiatrian tutkimusalaan. Harhat ovat harhoja, vaikka niitä kuinka yrittäisi kuinka perustella jollakin fiktiokirjallisuuteen kuuluvalla opuksella. Fiktiotahan Raamattu on.

Leksan polveileva kirjoitus on niin sekavaa settiä ja shittiä, ettei siinä ole mitään tolkkua.

Hassuin Leksan jutuista on seuraava:
Tätä ylpeyttä koimme ja näimme Toronton eräässä Starbuck-kahvilassa.  Estimme Juliaa menemästä kahvilasalin osaan, jossa ikkunan ääressä kaksi keski-ikäistä kovasti ylipainoista hyvin vähäpukeista lesbonaista sylikkäin avoimesti hyväilivät toisiansa hyvin intiimisti.

Tästä ei ole kuin muutama päivä kun kommentoin pastori Manningin harhaa siitä, että kun ravintolassa on homoja, niin näistä homoista voi levitä demoneja muihin asiakkaisiin. Kyllä tuo Leksan tytärkin tulee huomaamaan, että maailmassa on erilaisia ihmisiä, eikä siinä ole mitään kummallista. Sitä paitsi, miksi Leksa on niin huolestunut noista lesboista? Jeesushan tulee ihan pian ja silloin peli on selvä. Tosin Leksa kyllä (toivottavasti) ymmärtää puhuvansa pelkkää paskaa, mutta onko hänen on aivan pakko puhua läpiä päähänsä?

Leksan harhoista voi lukea lisää tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti