perjantai 10. heinäkuuta 2015

Törppö-Torpan parodioiminen on mahdotonta



Aina kun Törppö-Torppa julkaisee kirjoituksen Uudessa Suomessa, niin tuloksena on riemastuttava huumoripläjäys. Törpön parodioimien on mahdotonta: hän tekee sen ihan itse!

Muutama päivä sitten kommentoin lukiolaistutkimusta, jonka mukaan lukiolaiset pitävät tieteellistä maailmankuvaa pätevimpänä. Ilmeisesti Törppö on lukenut samat ko. tutkimusta koskevat referaatit ja vetänyt herneen nenäänsä. Törppö on ylittänyt (tai alittanut) itsensä. Mitään niin hölmöä hän ei ole ennen kirjoittanut. Uusi hengentuote on aivan vertaansa vailla.

Jo Törpön kirjoituksen otsikko esittää todentamattoman väitteen, mutta mitäpä kreationisti ei ole valmis tekemään epärehellisesti: Jo Lukiolaistutkimus paljastaa koulutusjärjestelmämme "kehitysopillisen" aivopesun.
Suorastaan briljantin epäpätevää päättelyä!

Lukiolaistutkimus paljastaa sen miten koulutusjärjestelmämme aivopesee nuorista pakanauskonnollisia kun nuorille opetetaan kehitysopillisia uskomuksia (evoluutioteoria) tieteellisenä tosiasiana - vastoin tieteen todellista luonnetta.

Evoluutioteoria ei ota kantaa uskontoon tai jumaliin. Se on kuvaus biodiversiteetin muutoksista. Törppö hei, nuoret ansaitsevat parasta mahdollista tietoa ja evoluutioteoria on yksi parhaiten dokumentoiduista tieteellisistä teorioista. Evoluutio on fakta.  Asiaan ei vaikuta epätodeksi osoitetut Raamatun väittämät. 

Tieteellisenä maailmankuvana tutkijat pitävät maailmankuvaa joka perustuu evoluutioteorian ja alkuräjähdysteorian pohjalle.
Väärin! Tieteelliseen maailmankuvaan kuuluu paljon muutakin kuin evoluutioteoria ja alkuräjähdysteoria. Tieteellisen maailmankuvan mukaan tieteellinen metodi tarjoaa luotettavaa tietoa, joka täsmentyy uusien havaintojen perusteella.
Törppö, olet pahanlaatuinen konna: valehtelet tieteestä oikeuttaaksesi olemattoman jumalasi olemattomat tekemiset. Se on perin harhaista.

Kenelläkään ihmisellä ei ole tieteellistä maailmankuvaa. Tieteellinen maailmankuva on myytti eikä sellaista voi olla olemassa.
Törppö, esität taas todentamattoman väitteen. Noin on ehkä sinun mielestäsi, mutta voi hyvinkin olla, että vain trollaat: yrität saada aikaan shokkivaikutuksen perättömillä väitteilläsi.

Vain kaikkitietävällä olennolla voi olla tieteellinen maailmankuva.
Tämän täytyy olla pilailua? Onhan se? Jos Törppö viittaa kaikkitietävällä olennolla Raamatun jumalaan, niin jo pelkästään Raamatun mukaan ko. jumala ei tiedä tieteestä yhtikäs mitään; ei tiedä vaikka Raamattua luettaisiin miten tahansa.

Esimerkiksi kun ihminen katsoo aurinkoa niin hän joutuu käyttämään teoriaa selittäessään mistä, miten ja miksi aurinko on olemassa sillä tieteellistä tietoa ihmisellä ei asiasta voi olla. Sillä kukaan ihminen ei ole ollut todistamassa mistä, miten ja miksi aurinko alkujaan syntyi.
Auringon synty ja toiminta on erittäin hyvin dokumentoitu tieteellisesti. Mitään näyttöä ei ole siitä, että asialla olisi ollut mikään henkiolento.

Koska kukaan ihminen ei ole ollut todistamassa maailman varhaishistoriassa sitä mistä, miten ja miksi maailma alkujaan syntyi. Siksi kenelläkään ihmisellä ei voi olla tieteellistä maailmankuvaa. Tiede tarkoittaa tietoa ja kenelläkään ihmisellä ei ole henkilökohtaista suoraa tietoa maailman varhaishistoriasta koska kukaan meistä ei ole ollut silloin edes olemassa.
Pieleen meni Törpöltä tämäkin. Todistusaineisto on kaikkien  - sinunkin Törppö – käytettävissä. Kosmologian tulokset ovat erittäin hyvin dokumentoitu ja todennettu. Ihmisellä nimenomaan on tietoa universumin varhaishistoriasta, kiitos tieteellisen metodin. Tämä on fakta, eikä sen kumoamiseen riitä Törpön epärehellinen länkytys.

Tässä vaiheessa Törpön tolkuttoman pitkästä kirjoituksesta on käsitelty vasta neljäsosa. Törppö kierrättää samaa fraseologiaa vuodesta toiseen. Jokainen Törpön väitteistä on ammuttu alas kommenttiosuudessa vuosien kuluessa (kiitos viitseliäille ja tarkoille lukijoille). Verrattaessa Törpön vuodatusta tieteelliseen tietoon, Törpön kirjoitukset ovat arvottomia. Tai onhan niillä viihdearvoa.

Sen sijaan tieteellinen todistusaineisto tukee nimenomaan sitä mitä odottaisimmekin löytyvän Raamatun ilmoituksen perusteella. Se ei todista Raamatun kuvaamaa historiaa tieteellisesti sillä tieteellisesti mitään menneisyyteen liittyvää ei voi todistaa.
Törppö, montako argumentaatiovirhettä tuosta löytyy? Laske ihan itse!

Sitten Törppö lataa:
Raamattu ilmoittaa että maailmassa vaikuttaa valkeuden ja pimeyden voimat. Ihmiset ovat joko valkeuden tai pimeyden vallassa - neutraalia välimaastoa ei ole olemassakaan. Raamatun mukaan niin monet vihaavat valkeutta (Jeesusta) siksi että Hän paljastaa ihmisten pahat teot ja siksi useimmat ihmiset eivät halua tulla valkeuteen vaan jäävät mieluiten pimeyteen (valheeseen). Kun tämän Raamatun ilmoituksen valossa katsomme sitten ihmisten toimintaa niin voimme ymmärtää miksi niin monet ihmiset mielistyvät kehitysoppiin vaikka siltä puuttuu jopa mekanismi.

Biologiksi ja fyysikoksi Törpöstä ei ole, mutta eipä näytä olevan teologiksikaan. Raamattu on osoitettu eksegetiikaan metodein useiden ihmisten eri aikakausina kirjoittamaksi kokoelmaksi muinaisia myyttejä. Mitään yliluonnollista niihin ei liity. Törpön argumentin tuhoaa sekin, että Raamatun kaikki tekstit ovat pahasti korruptuneita: ne sisältävät lisäyksiä, poistoja ja editointia aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Juuri se että niin monet nuoret on suorastaan "aivopesty" pitämään kehitysopillisia uskomuksia yhtä kuin tieteellisenä tietona on estämässä näiden nuorten kykyä hahmottaa maailmankuvien todellista luonnetta. Ja kun nuoret eivät ymmärrä maailmankuvien todellista (uskonvaraista) luonnetta niin he eivät voi silloin lähestyä kriittisesti erilaisia teorioita ja uskomuksia vaan heille on tällöin "pakkosyötetty" tietyt "uskomukset (kehitysoppi)" totuutena.
Montako todentamatonta väitettä ja argumentointivirhettä tuosta löytyy? Tuossa nyt on kaikki aivan pielessä.

Meidän tulisi opettaa nuorille ennen kaikkea kriittistä ajattelua ja siksi olisi ehdottoman tärkeää että heille opetettaisiin tieteen todellinen luonne ja se että kaikki ihmiset ovat maailmankuviltaan uskovaisia.
Jopas jotakin! Tuo nyt oli kovin epärehellinen väite Törpöltä ja tämä on kiltisti sanottu. Aika konna tuo Törppö-Torppa. 

Odotellaan Törpön seuraavaa kirjoitusta ja katsotaan kuinka alas riman voi asettaa.
Lähde:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti