sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Demoninen hiukkaskiihdytin



Olen törmännyt yhden Ollin pitämään blogiin Bloggerissa, mutta vasta nyt oli sopivaa aikaa oikein perehtyä Ollin kirjoituksiin. Mikä riemu siitä repesikään! Kuinka nämä uskovat aina onnistuvatkin asettamaan riman todella alas!

Ilmeisesti tämä Olli on Cutting Edge Ministriesin Jeesus-mafian kätyri Suomessa. Sekä Cutting Edge että varsinkin Olli ovat sen sortin koomikkoja, että ei lainkaan ihme, jos heidän ”hyvä sanomansa” ei oikein vetoa kehenkään. Myötähäpeä Ollin puolesta on kiltisti sanottu.

Blogikirjoitus 26.6.2015 on otsikoitu: CERN:in suuri hadronitörmäytin, hindujumala Shiva, Saatana ja luku 666.
Mitä Olli oikein tarkoittaa? Katsotaan.

Ensin Olli olettaa, että suuri yleisö ei ole kuullut CERNin hiukkaskiihdyttimestä. Koska Olli on kääntänyt tekstin amerikkalaisen Cutting Edgen sivulta, niin oletus on paikallaan. Euroopassa ja Varsinkin Suomessa ei ole voinut olla kuulematta jotain hiukkaskiihdyttimestä. Tämä nyt ei ollut kovin paha virhe Ollilta. Mutta…

En tässä väitä ymmärtäväni paljonkaan hiukkasfysiikkaa, mutta ilmeisesti suuri hadronitörmäytin voi luoda olosuhteet, jotka toteutuivat Big Bang'issa, johon monet tänä päivänä eivät missään tapauksessa usko.
Big Bang on hyvin dokumentoitu ja havainnot tukevat sitä. Se ei muuta alkurähähdyksen faktuaalisuutta, vaikka joku ei sellaiseen uskokaan. Mutta miten Olli päätyy väitteeseen, että yksi hiukkaskiihdytin voisi luoda alkuräjähdykselle otolliset olosuhteet? Sinä jouduttaisiin rikkomaan aika monta fysiikan lakia.

Tutkijat törmäyttävät hiukkasia toivoen löytävänsä vahvistuksen teorioilleen ja lisäksi maailmankaikkeuden salaisuuksille. He etsivät ns. Higgs'in bosonia, jota on kutsuttu myös ”jumala-hiukkaseksi”.
Higgsin bosoni on jo löydetty, joten Olli voisi päivittää kirjoituksensa.

He eivät etsi vain ”jumala-hiukkasta”, vaan pohjimmiltaan nämä tiedemiehet jälleen leikkivät Jumalaa valtavin kustannuksin, joiden on arvioitu olevan 5 miljardia puntaa ja samalla kun tietysti väittävät sen olevan turvallista niin kysymys, jonka jokainen loogisesti ajatteleva esittää, on, että mistä he tietävät sen olevan turvallista ja mitä sitten, jos se ei olekaan? Tänään on merkkipäivä, kun he käynnistivät sen ja väittävät tehneensä ensimmäisen onnistuneen kokeensa.
Olli on oikeassa, että kustannukset ovat suuret, mutta pitkällä tähtäimellä hyödyt ovat varmasti suuremmat kuin kulut. Ilman rohkeiden tiedemiesten ennakkoluulottomuutta ei Ollikaan kirjoittelisi Bloggeriin. Ollilta voidaan kysyä, mikä on todennettava näyttö siitä, että uskominen Jumalaan ja Jeesukseen on turvallista? Näytöt heihin uskomistaan vastaan ovat päteviä. Erilaisia hiukkaskiihdyttimiä on ollut jo kauan, eikä mitään negatiivista ole tapahtunut. Jos joku uskova on menettänyt uskonsa hiukkaskiihdyttimen takia, niin se on pelkästään positiivista.

CERN:in logo on selkeästi 666, Raamatun Ilmestyskirjan pedonluku!
Hoh hoh, tuskin Olli itsekään uskoo, mitä tuossa kirjoittaa.

CERN:in rakennuksen ulkopuolella on hindujumala Shivan patsas. Shiva edustaa tuhon jumalallista voimaa. Voimme vain ihmetellä, miksi he valitsivat juuri tämän jumaluuden!
Olli, siinähän ihmettelet.

Michael Tsarion esittää ajatuksen, että Raamatun jättiläisinä (nefilim) mainitsemat olennot olivat muukalaisia ja että heitä oli tavoiteltu täällä toisesta maailmankaikkeuden osasta ja vangittu tähtiporttiin maan asettamiseksi karanteeniin. Michael uskoo, että nämä olennot menettivät edistyneen teknologiansa, kun Atlantis tuhottiin ja että siitä saakka he ovat toimineet käyttäen ihmisiä rakentamaan tarvitsemiaan koneita ja teknologiaa. Tsarion'in mukaan tarkoitus on lopulta murtautua läpi tähtiportista, joka pitää heitä vankeina täällä. Voisiko tämä olla todellinen syy suurelle hadronitörmäyttimelle? Toivon, että ei!
Mahtavaa hörhöilyä Ollilta ja Cutting Edgelta! Nyt väitteet vain pitäisi todentaa.

Ja näytöt olivat? Ai niin, niitä ei ole. Olli eikö ole lohduttavaa, että langenneista enkeleistä ja demoneista ei ole mitään todennettavaa näyttöä.

Ehkä Olli ei valehtele tarkoituksellisesti, mutta on kovin harhainen. Siinä tapauksessa Ollin irrationaaliset pelot kuuluvat psykiatrian pariin.

Olli kirjoituksen voi lukea tuolta:
http://nokialainen.blogspot.fi/2015/06/cernin-suuri-hadronitormaytin.html
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti