sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Raamattukritiikkiä 19.7.2015



1 Aik 28:1 -29:30
Jahve juttelee Daavidille. Kun ihminen kuuluu ”jumalallisia” ääniä, niin kyseessä on psykiatrian alaan kuuluva ilmiö. Jopa temppelin rakenteeseen tuo aavikkobarbaarien jumala puuttuu. Ettei vain tarinan kirjoittaja narraisi? Tai sitten suurin Raamatun henkilöistä on täysin pähkähullua sakkia. Lopulta sakki on niin sekaisin, että uhraavat ravinnoksi kelpaavia eläimiä tälle olemattomalle jumalalle. Jos tuo jumala olisi oikeasti olemassa, niin tyyppi on kovin verenhimoinen: Raamattu on pelkkää verellä mässäilyä. Mitä magiikkaa vereen liittyy?

Room 5:6 – 21
Paavali puhuu läpi päähänsä: synti ei ole reaalimaailman ilmiö, joten Paavalinkin jutut ovat aika harhaisia. Paavali olettaa paljon, mutta mitään todennettavaa äijällä ei ole esittää. Kristityt ovat omaksuneet tämän todentamattomien ja epätosien väitteiden esittämisen tosina perin hyvin. Sitten nämä uskovat vielä ihmettelevät, miksi heidän juttujaan ei oteta tosissaan.

Snl 19:18 -19
18. Ojenna poikaasi, kun vielä on toivoa. Ethän halunne hänen kuolemaansa!
Raamattu myös pitää lasten väkivaltaista kurittamista esimerkillisenä. Tottelemattomat lapset tulee kivittää kuoliaaksi. Kuinka monta lasta on kokenut väkivaltaisen kuoleman dogmien takia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti