sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Raamatun jumala rikkoo törkeästi ihmisoikeuksia



Raamatun jumala rikkoo toistuvasti ihmisoikeuksia. Sellaisella instanssille ei voi suoda jumalan titteliä, jos sellainen jumala olisi oikeasti olemassa. Hälyttävän paljon tuo mielikuvitusolento rikkoo ihmisoikeuksia. 

Raamatun jumala rikkoo YK:n ihmisoikeusjulistuksen 3. artiklaa, koska Raamattu mukaan toisuskoiset ja erityisesti uskonnottomat tulee tappaa. Raamatun jumala ei takaa toisten turvallisuutta.

Neljännen artikkelin rikkomus on räikeä: Raamatun jumala nimenomaan sallii orjuuden ja pitää sitä jopa esimerkillisenä.

5. artiklan kidutuskieltoakin Raamatun jumala onnistuu rikkomaan sallimalla ja valtuuttamalla kidutuksen.

Raamatun jumala rikko 6. artiklaa, koska kaikki eivät ole tasavertaisia lain edessä. Raamatun jumala pitää uskovia etuoikeutettuna oman lakinsa edessä. Lopulta kaikki kuitenkin ovat aina syyllisiä, joten näin vinoutunut on Raamatun jumalan käsitys ihmisoikeuksista.

7. artikla suo yhtäläisen lain suojan kaikille. Tätäkin Raamatun jumala rikkoo räikeällä tavalla. 

Raamatun jumalan käsitys ihmisoikeuksien julistuksen 8. artiklasta on sekin vinoutunut: Raamatun jumala ei tohdi suoda kenellekään oikeudenkäyntiä pelkästään kansallisessa tuomioistuimessa. 

9. artiklan rikkomukset löytyvät Vanhasta Testamentista. Israelilaiset valtuutettiin maanalueiden valloituksen yhteydessä rikkomaan tätä artiklaa.

Raamatun jumala ei suo puolueetonta oikeudenkäyntiä kenellekään. Täten 10. artiklan rikkominen on raskauttavaa.

11. artikla edellyttää, että jokainen on syytön siihen asti kunnes (jos) hänet todetaan syylliseksi. Kuten tuossa aiemmin jo todettiin, Raamatun jumala määrittelee jokaisen – ihan jokaisen – jo lähtökohtaisesti syylliseksi.

Myös 12. artiklan rikkomus on räikeä: Raamatun jumala puuttuu tarpeettomasti kaikkien yksityiselämään.

Raamatun jumala rajoittaa ihmisten liikkumisvapautta esimerkiksi hyväksymällä orjuuden. Täten Raamatun jumala rikkoo ihmisoikeusjulistuksen 13. artiklaa.

14. artiklan mukaan ihmisellä on oikeus nauttia turvapaikkaa toisessa maassa. Raamatun jumala ei taas suo ihmiselle minkäänlaista turvapaikkaa. Raamatun jumala vainoaa ihmisiä aina ja kaikkialla.

Raamatun jumala ei juuri suvaitse 15. artiklan mukaista kansalaisuuden vaihtamista. 

16. artikla on kyseenalainen. Siitä käydään juuri tälläkin hetkellä debattia koskien ns. homoliittoja. Raamatun jumala on kovin ahdasmielinen ja törkeä tämän artiklan kanssa. 

17. artiklaa Raamatun jumala rikkoo Raamatun mukaan räikeästi: toistuvasti Raamatun jumala riistää ihmisiltä tämän omaisuuden.

18. artiklan rikkomus on Raamatun jumalan kannalta raskauttava. Tämä sadistinen jumala ei nimenomaan suo kenellekään ajattelunvapautta missään olosuhteissa. Raamatun jumala rankaisee ihmistä jo pelkän ajattelun takia. Taivaallinen tyranni valvoo ihmisen ajattelua 24/7.

19. artiklan mukaan ihmisellä on oikeus mielipiteenvapauteen. Raamatun jumalan mukaan näin ole: mielipiteistä voi ja seuraa aina rangaistus, jos mielipiteet ovat Raamatun jumalan mukaan vääriä.

20. mukaan kaikilla on oikeus rauhanomaiseen kokoontumisvapauteen. Tätäkään ei Raamatun jumala salli juuri koskaan. Vääräuskoiset voidaan kivittää kuoliaaksi.

21. mukaan kansan tahto on hallitusvallan perusta. Lienee tarpeetonta, että Raamatun jumalan mukaan näin ei missään tapauksessa ole: hallitusvallan perusta on tuon taivaallisen tyrannin mukaan hänen oma mielivaltansa.

22. artiklan mukaan ihmisellä on oikeus mm. sivistykseen. Taivaallisen tyrannin mukaan näin ei ole: jos sivistys on ristiriidassa Raamatun jumalan mielivallan kanssa, sivistys on rangaistavaa.

23. artiklaa Raamatun jumala rikkoo määräämällä esimerkiksi leeviläisille tarkasti rajatut ammatinharjoittamisen ehdot. Leeviläiset eivät saaneet vapaasti valita ammattiaan.

24. artikla ei tietenkään koske orjia, jos orjat ovat vääräuskoisia.

25. artiklan mukaan lapsilla, jotka ovat syntyneet esim. avioliiton ulkopuolella, on yhtäläinen suoja. Näin ei ole Raamatun jumalan mukaan.

26. artiklan mukaan vanhemmilla on oikeus päättää lastensa opetuksen laadusta. Näin ei Raamatun jumalan mukaan ole: ”väärästä opetuksesta” saattaa seurata rangaistus.

27. mukaan jokaisella on yhtäläinen oikeus sivistyselämään. Raamatun mukaan tämä ei koske naisia, orjia ja vääräuskoisia.

Raamatun jumala ei tietenkään hyväksy 28. artiklan mukaista yhteiskunnallista ja kansainvälistä järjestystä, koska Raamatun jumalan mukaan ainoa yhteiskuntajärjestys on hänen mielivaltaansa perustuva teokratia.

29. artiklan mukaan ihmisoikeuksien tarkoituksena on myös toisten vapauksien tunnustaminen. Raamatun jumalalle tämä ei tietenkään käy: hän ei tunnusta kenellekään muulle kuin itselleen.

Raamatun jumalan tyranniaa ei tule suvaita. Suvaitsevaisuudellakin on rajansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti