tiistai 21. heinäkuuta 2015

Uskon tyhmyys



Keskustelupalstalla anonyymi vierailija kirjoitti seuraavasti:
Syy sille miksi ateistit eivät usko Jumalaan on se että he ovat niin viisaita. Raamattu juuri varoittaa viisaudesta ja siitä että viisaus eksyttää ihmisen pois Jumalasta. Ateistien tutkitusti uskovia korkeampi älykkyyosamäärä on juuri se joka heidät eksyttää.
Viisaus on juuri se joka vie ihmisen pois Jumalasta. Eli älkää uskoko enää evoluutioon tai muihin Raamatun vastaisiin asioihin vaikka niistä olisi todisteita miten paljon tahansa. Juuri tuollainen viisaus eksyttää ihmisen ja Raamattu varoittaa meitä viisaudesta. Jos ihminen haluaa löytää Jumalan niin ihmisen on luovuttava viisaudesta.

Siinä muutamalla rivillä ko. kirjoittaja kiteytti koko uskon. Tuokin kirjoittaja vain haluaa uskoa johonkin jumalaan vailla ensimmäistäkään todennettavaa evidenssiä. Koomiseksi kirjoittajan mielipiteen tekee se, että hän vielä pitää uskoaan jollain (käsittämättömällä) tavalla merkittävänä. Näille uskovaisille tietämättömyys ja suoranainen typeryys ovat korvaamattomia hyveitä. Niin sen täytyykin olla, sillä muuten usko saattaa kadota ja he joutuvat kohtaamaan reaalimaailman sellaisena kuin se ilmenee.

Tätä typerää tietämättömyyttään he vielä markkinoivat muillekin ideaalina.

Typerää uskoa ei tule arvostaa ja kunnioittaa millään tavalla. Heidän uskonsa on pelkästään tyhmää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti