tiistai 14. heinäkuuta 2015

Markku Veilo ja ammattikonnan demoniset tatuoinnit



Näistä pellehermanneista yksi koomisimpia on heppu nimeltä Markku Veilo. Kuten asiaan kuuluu, myös hän on ihan ammattikonna: esittää todentamattomia ja selvästi epätosia väitteitä tosina. Se on moraalitonta epärehellisyyttä, mutta mitäpä Veilo ja kumppanit eivät tekisi kuvitellun jumalansa nimissä. Ei kai nämä pellehermannit oikeasti edes ole jumalansa olevan olemassa, eihän? Jos olettavat, niin Veilo on kyllä yksi harhaisimmista pellehermanneista.

Syksyllä 2014 Veilo (ehkä ihan tarkoituksellisesti) sai 15 minuuttiaan julkisuudessa väittämällä täysin todentamattomia asioita tatuoinneista. Tämä oli kyllä sen luokan julkisuustemppu, että asia nauratti vähänkin asioita ajattelevia ihmisiä. Ehkä Veilon jeesus-busineksiin tuli vähän vauhtia, mutta Veilo teki itsestään pellen ja se leima ei hevin katoa: aina löytyy joku, joka muistaa hänen sekoilunsa. Hyvä niin.

Mutta asiaan…
Kun tatuoidaan, tulee siitä portti pahalle hengelle. Demoninen voima pääsee virtaamaan suoraan ihmisen kautta, koska hänellä on portit auki, helsinkiläinen Markku Veilo sanoi Hyvinkäällä pitämässään saarnassa.
Nyt Veilon olisi todennettava, että pahoja henkiä on oikeasti olemassa, ja että näillä hengillä olisi ylipäänsä jotain voimia. Lisäksi Veilon tulisi esittää todennettava pahojen henkien toimintamekanismi.

Torstaina Markku Veilo vieraili Radio Rockin Heikelä Korporaatiossa. Veilo sanoi Radio Rockin haastattelussa yllättyneensä saarnansa saamasta huomiosta ja korosti, että hän ei halunnut hyökätä tatuointeja vastaan vaan halusi sen sijaan muun muassa selventää tatuointien taustoja.
Tässä Veilo yrittää pakittaa, kun hänen konnailunsa on paljastunut. Kun uskoville esitetään relevantteja kysymyksiä, niin siitä alkaa irrationaalinen selittely tai sitten vedetään marttyyrin viitta päälle. Molemmat ovat epärehellisiä toimintatapoja.

Mun piti puhua se vain uskoville, eikä mulla ollut käsitystä, että joku muu olisi kiinnostunut tästä asiasta. Mutta huomasinkin, että tämä aihe on tulenarka.
Uskoville voikin syöttää pajunköyttä, mutta kuten sanottua, rationaaliset ihmiset näkevät Veilon konnailun läpi. Sitten Veilo vielä ihmettelee, että mitä vittua tapahtui.

Ihmiset käsittivät minut ihan väärin. He ajattelivat, että tämä on joku vihapuhe tatskoja vastaan, Veilo sanoi.
Markku Veilo, ihmiset käsittivät sinut aivan oikein: olet valehteleva konna. Mitään et pysty todentamaan.

Kaikki nuoret puhuvat tästä aiheesta. Pääkalloja ja viikatemiehiä on tatuoitu, niin hyvänen aika, miksi tämä on niin vieras aihe? Sehän (paholainen) on kaikissa peleissäkin mukana.
Just joo, paholainen ei ole reaalimaailman olio. Sellainen hiippari seikkailee vain fiktioissa. Markku, nyt taitaa olla aika tarkistaa suhteesi realiteetteihin.

Veilo kuitenkin kertoo, että tatuoiduilla on vielä toivoa. Jos heidän puolestaan rukoillaan, jos tatuointiin hierotaan öljyä ja jos tatuoitu sanoutuu irti tatuoinnistaan, on portti mahdollista sulkea.
Mahtavaa paskapuhetta! Suorastaan briljanttia järjenjuoksua! Rukoilua ja öljyä. Ei vittu, Veilo enemmän sekaisin kuin moni muu pellehermanneista. Ja mekanismia on? Ai niin, sellaista ei ole, koska Veilo puhuu paskaa.

Lävistykset saavat yhtä jyrkän tuomion. Niiden kautta saadaan demonista voimaa. Se ei ole mikään ulkonäköjuttu.
Ja näytöt ovat? Niitä ei tietenkään ole, mutta sehän ei näitä ammattikonnia haittaa.
Lähteet:
P.S. Miksi Veilo päätyy aina saarnoissaan huutamaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti