lauantai 18. maaliskuuta 2017

Rukousaamiaisen järjettömyys



Suomen kansallinen rukousaamiainen järjestettiin torstaina 16.3.2017 kolmannen kerran. Tänä vuonna tuo hölmö komedianäytös ei saanut juuri minkäänlaista huomiota. Asiasta on raportoinut oikeastaan vain Kristillisdemokraattien KD-lehti ja muutama osallistuja omalla Twitter-tilillään.

KD-lehti: Teemana on tänä vuonna Luottamus tulevaisuuteen – Suomi 100 vuotta rukoillen./…/ Arvofoorumin teemana on tänä vuonna ”Kenelle Suomi kuuluu – vallitsevat arvot ja niiden juuret”.

Kyseessä oli vain ja ainoastaan kristofasistien kokoontuminen ja teemana oli mielikuvitusystävän kuviteltu tahto, vaikka muuta osallistujat väittivätkin.

Tilaisuuden väitettiin olevan poliittisesti sitoutumaton, mutta sekin riippuu vähän siitä, miten asiaa tarkastelee. Kristofasisteja näet löytyy aika monesta poliittisesta puolueesta. Kyseessä oli siis eri puolueiden änkyröiden strategiapalaveri, jossa hahmoteltiin uskontoon ja sen erääseen äärimuotoon perustuvaa fasistista yhteiskuntajärjestelmää.

Rukousaamiaisen teemasta voidaan sanoa, että Suomi ei ainakaan kuulu sellaisille, jotka osallistuvat rukousaamiaisen kaltaisiin typeryyksiin. Valtaan ette pääse, vaikka kuinka rukoilisitte. Toisaalta olisi oikein hyvä, että vain rukoilisitte, ettekä tekisi mitään muuta. Sillä tavoin aiheuttamanne yhteiskunnalliset haitat saataisiin minimoituja.

Tästä ei ole montaakaan viikko, kun rukousaamiaisenkin taustalla oleva änkyrä, Antero Laukkanen, ihmetteli sitä, miksi näitä ”uudestisyntyneitä” änkyröitä pidetään aivottomina idiootteina. Vastaus on hyvin yksinkertainen: Koska olette sellaisia! Siitä on hyvänä esimerkkinä kaikenmaailman rukousaamiaiset ja muu häröily.

Suomessa asiat ovat todella huonosti, jos rukoilua pidetään sopivana menetelmänä yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti