maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kristillisdemokraatit hirttäytyvät eutanasiaan



Aina kun Kristillisdemokraatit joutuvat jonkin ajamansa asiansa kanssa alakynteen, niin heidän äänenkannattajassaan, KD-lehdessä, alkaa asian tiimoilta hirveä nillitys. Viimeaikoina nillitys on kohdistunut eutanasiaan.

Uusin KD-lehden vaikerointi oli otsikoitu: Keskustellaan eutanasiasta oikeilla käsitteillä. Kun asia-argumentteja ei ole, niin sitten aloitetaan semanttinen saivartelu. Tosin tälläkin kertaa Krisut menevät metsään rytisten: Eutanasiasta on keskusteltu aivan oikeilla käsitteillä, mutta ne käsitteet eivät sovi krisujen agnedaan, joten he ovat pakotettuja siirtämään maalitolppia vetoamalla joihinkin käsitteellisen epäselvyyksiin, joita ei edes ole olemassa.

Kuinka ollakaan, krisujen ”asiantuntijana” tässäkin asiassa esiintyy Päivi Räsänen muutaman ulkomailta värvätyn mielipideautomaatin ohella. Päivistä on jo ajat sitten sanottu: kaikki mitä Räsänen vastustaa toteutuu varmasti.  Liekö Päkä keskustellut muiden kansanedustajien kanssa todeten hänen oman taantumuksellisen näkemyksensä jääneen vähemmistöön?  Tai sitten tuokin em. KD-lehden juttu oli suunnattu ”tosiuskovalle” kohderyhmälle periaatteella: kyllä me vastustamme eutanasiaa, mutta kun muut kiusaavat eivätkä leiki meidän kanssa!

Päkä: Eutanasiakeskustelussa käytetään myös kiertoilmaisuja, joilla pyritään häivyttämään tappaminen.

Ei muuten pyritä, mutta Päkä on uskonnollisesta vakaumuksestaan johtuen patologinen valehtelija, mistä tämä eutanasiadebattikin on oikein hyvä esimerkki: omaa uskonnolliseen vakaumukseen pohjautuvaa mielipidettä ei pysty puolustamaan, joten paskanpuhuminen jää ainoaksi puolustukseksi.

Vuosien mittaan Päkä on oppinut puhumaan vähemmän Jeesuksesta, koska sellainen ei vetoa äänestäjiin, muta ei vetoa paskanpuhuminenkaan. Krisut pysyvät uskontoopuolueena olipa asia mikä tahansa. Uskonnoilla ei pitäisi olla mitään tekemistä nykymaailmassa. Ne ovat vain resurssien tuhlaamista ja Päkä on resurssien tuhlauksen henkilöitymä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti