maanantai 20. maaliskuuta 2017

Änkyrät heräsivät talviuniltaan



Änkyrät ovat heränneet talviuniltaan. Heihin on iskenyt oikein kevätpörriäinen; sen verran sekavaa settiä shittiä mennyt viikonloppu tarjosi.

1.
Päivi ja Niilo Räsänen olivat - yrittivät olla – vauhdissa mölyämällä Finlandia-talossa ”homoliitoista”. Päkän ja Niken argumentointi on niin väsynyttä ja kulunutta, ettei ole tosikaan. Muutama vuosi sitten Päkän päättömät jutut saivat vähän laajempaa julkisuutta, mutta nyt eivät edes änkyrät paljon perusta Päkän ja Niken jorinoista. Seurakuntalainen sentään otsikoi juttunsa: Päivi ja Niilo Räsänen: Eduskunta voi muuttaa avioliittolain, mutta ei luonnonlakeja eikä Jumalan sanaa: No just joo. Tuo juttu ei ansaitse tämän enempää kommentointia.

2.
Ateistin ajatushautomo on pariin kertaa kommentoinut Kotimaa24:n blogistin, Manu Ryösön, kirjoittelua. Viimeisen pläjäys oli otsikoltaan: Antikristillinen anarkismi. Huonostipa on Ryösö perehtynyt anarkismiin. En kyllä paljon muuta edes odottanut.
Todella pitkän aasinsillan kautta Ryösö onnistui yhdistämään anarkismin ja nuo Päkänkin mainitsemat ”homoliitot”. Anarkismista olisi saanut ihan mielenkiintoisenkin artikkelin aikaiseksi, mutta näille änkyröille homojen oikeudet ottavat niin koville, että mikä tahansa – vaikka sitten anarkismi – kelpaa väitteeksi homojen oikeuksia vastaan. Oli muuten sekavin blogi Ryösöltä ikinä.

3.
Viikonlopun anti-sankariksi pääsi taas kerran uudestisyntynyt professori Tapio Puolimatka. Siellähän Puolimatka oli taas juoruilemassa ja jorisemassa Cafe Raamatussa lauantai-iltana. Sitä ennen yksi Tapsan blogi oli lentänyt Uuden Suomen Puheenvuorosta bittiavaruuteen. Kaupallisilla toimijoilla on täysi oikeus päättää mitä he julkaisevat sivuillaan, eikä se rajoita mitenkään Puolimatkan sananvapautta, vaikka esim. änkyröiden puuhakerho, Aito Avioliitto ry, sellaista väittikin. Tapsa saa omilla kotisivuillaan kirjoittaa mitä lystää. Se, että Tapsan jutut ovat silkkaa paskaa, on yksinomaan Tapsan ongelma. Kun Tapsan tuotoksia sanotaan paskaksi, niin Tapsa pahoittaa mielensä ja väittää olevansa vainottu.
Tuossa Cafe Raamatun pätkässä Tapsa puhui ihan puuta heinää Kinseyn raportista. Kun asiasta keskusteltiin esim. Suomi24:n luterilaisuus—palstalla, niin Puolimatkan lakeijat olivat hätää kärsimässä, sillä Kinseyn raportti ei sano sellaista, mitä Tapsa väittää sen sanovan. Ties vaikka Tapsa olisi ollut itse kirjoittelemassa Suomi24:ään. Ovat muuten helkkarin epärehellistä sakkia nuo ”puolimatkalaiset”. Ehkä Tapsan olisi pitänyt paneskella elämässään enemmän, niin ei tarvitsisi vanhoilla päivillään jauhaa paskaa Cafe Raamatussa.

Olihan sitä viikonloppuna muutakin happeningia, mutta tuossa nyt oli muutama poiminta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti