lauantai 4. maaliskuuta 2017

Paavo Väyrynen löysi uusia ystäviä fasisteista



Muutama vuosikymmen sitten Paavo Väyrysellä oli oma kotiryssä, nyt Patella on ihan oma kotinatsi. Tällaiseen johtopäätökseen voi tulla, kun huomioi sen minkälaisia ehdokkaita Peten jalkeille polkaisema Terve Helsinki –liike asetti ehdolle kunnallisvaaleissa.

Ehdokkaiden joukossa on toki ihan varteenotettavia henkilöitäkin, mutta löytyyhän sieltä sitten ainakin neljä tyyppiä, joilla on dokumentoituja ja verifioituja yhteyksiä uusnatseihin, Suomi Ensin –jengiin.

Mikä parasta, niin tuo sekalainen seurakunta on ehdolla Kristillisdemokraattinen listalta sitoutumattomina ehdokkaina. Krisujen kannattajakunnassa taitaa muutenkin olla aika paljon fasisteja. Asia ei ole lainkaan yllättävää: Kristinusko on totalitaristinen järjestelmä, joten fasismi on looginen seuraus tuosta uskosta.

Väyrynen on poliittisen uransa aikana ollut viehättynyt totalitarismista: Ensin neuvostotyylisestä sosialismista, nyt kristofasismista. Muistan oikein hyvin, kun Pate yritti varmistella asemaansa Suomen Sosialistisessa Neuvostotasavallassa, vaikka edustikin porvaripuoluetta. Tosin silloinen Kepu oli vain nimellisesti porvaripuolue. Oikeasti se oli kevytversio änkyräkommunisteista.

Nyt sitten Pate on liittoutunut kristofasistien kanssa, mikä sekin on aivan loogista Paten oman poliittisen historian valossa. Suuruusharhasta kärsivä poliitikko löytää aina liittolaisikseen ne kaikkein epäilyttävimmät joukot. Ehkä tuo ”pieniälyisten” joukko on se ainoa sakki, joka suostuu vahvistamaan Paten suuruusharhaa.

Yli 20 vuotta sitten Väyrynen kirjoitti kirjat On totuuden aika 1 ja On totuuden aika II. Vieläkään ei ole selvinnyt, mikä noissa kirjoissa esitetyistä asioista on sitä totuutta. Kukaan ei ole löytänyt niistä mitään totuutta. Totuus onkin ollut Väyryselle kovin subjektiivinen käsite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti