maanantai 6. maaliskuuta 2017

Päivi Räsänen kurjistaa kehitysmaiden naiset



Kristillisdemokraattien äänenkannattaja, KD-lehti, raportoi siitä, kuinka Päivi Räsänen haluaa lisätä entisestään kehitysmaiden kurjuutta.

Nyt Päkä on tempaissut (pun intended) hallitukselle kysymyksen, jossa Päkä nillittää abortista. Naisena Päkän tulisi ymmärtää, että vain naisella itsellään on oikeus päättää, mitä kropallaan tekee. Siihen ei ole Päivi Räsäsen päässä asuvalla mielikuvitusystävällä osaa eikä arpaa. Tosin näiden kristofasististen piirien tavoitteena on päästä sanelemaan, mitä kukin tekee tai ajattelee.

KD-lehti: Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen huomauttaa kirjallisessa kysymyksessä hallitukselle, ettei kehitysmaiden naisten oikeuksia edistetä aborteilla. Hän toivoo, että hallitus ohjaisi kehitysmaiden abortteihin aikomansa 20 miljoonan euron tuea muuhun kehitysyhteistyöhön.

Suurin kehitysmaiden ongelma puhtaan veden ja riittävän ravinnon puutteen jälkeen on tolkuttoman suuri syntyvyys. Eiköhän kehitysmaiden naisten raskauksista suurin osa ole ei-toivottuja? Näiden raskauksien ja raskauksien aiheuttamien haittojen torjunnassa abortti on oikein hyvä menetelmä; varsinkin yhdistettynä relevanttiin ja validiin seksuaalivalistukseen. Solumöykyn poistaminen naisen elimistöstä ei ole muuta kuin pieni lääketieteellinen toimenpide.

Kehitysyhteistyövaroja varmasti pitäisi ohjata Päkän mielestä evankelioimiseen ja kaikkein taantumuksellisten näkemysten propagoimiseen.

Päkän on niin vittumainen ja kanssaihmisiinsä vihamielisesti suhtautuva paatunut patologien paskakasa, että tuollainen ihminen ei kyllä kuulu homo sapiensseihin. Tälläkin kertaa vahvistui käsitys siitä, että usko diskvalifioi kenet tahansa mistä tahansa.

Päkä pitäisi saattaa juridiseen edesvastuuseen paskapuheistaan. Valitettavasti paskan puhuminen on täysin sallittua ja noissa uskovien piireissä paskapuheet ovat erittäin suotavia ja jopa paskollisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti