lauantai 18. maaliskuuta 2017

Persujen paskakasa Espoosta



Edellisessä postauksessa pohdin sitä, kuinka fasistinen persu alkaa kauhean nillityksen, aina kun häntä sattuu leukaan. Eilisessä Hesarissa Yrjö Rautio antoi täyden tyrmäyksen persuille ja se näytti sattuvan erityisesti Sampo Terhoa leukaan.

Tuosta postauksestani ei mennyt kuin muutama tunti, niin Uuden Suomen Puheenvuorossa espoolainen varavaltuutettu Nina From jatkoi Terhon aloittamaa nillitystä. Kun persuille lyödään faktat päin naamaa niin siitä alkaa uhriutuminen täsmälleen samalla tavoin kuin fundamentalistiset uskovat uhriutuvat silloin kun heitä mätkitään faktoilla päin näköä.

Nina From kirjoitti pitkässä valitusvirressään: En ole aiemmin puuttunut tähän vuosia kestäneeseen (voidaanko jo puhua) vihapuheeseen? Nyt päätin lukea tämän kirjoituksen ja kysyä: onko todella niin, että neljä vuotta PS:n riveissä, kuntapoliitikkona ollessani minut luokitellaan tällaiseksi epämiellyttäväksi hirviöksi aina vaan? Minusta jatkova vihamielinen pilkka, kapea katsanta ja kohtelu saisi jo loppua. Ei todellakaan ole mukavaa.

Aika erikoinen käsitys Ninalla vihapuheesta. Persujen vihapuheeseen vastataan faktoilla ja sellainen on sitten vihapuhetta? Niin on ehkä näiden herkkähipiäisten fasistien maailmassa. Heillä on oikeus ja mahdollisuus vääntää palstat täyteen vaikka mitä paskaa, mutta heitä tulisi kohdella silkkihansikkain. Aivan yhtä *fucking* vastenmielinen tyyppi Nina From on kuin hänen tunnetummat puoluetoverinsa.

Nina, sinä tosiaan olet paskakasa, koska olet paskakasojen puolueen jäsen. Se, että olet persu, tekee sinusta kaikilla mahdollisilla tavoilla halveksittavan ihmisen. Vai voiko sinua edes kutsua ihmiseksi?

Sinun on aivan turha puhua mistään yhteisestä hyvästä tai jostain korkeista päämääristä, kun edustamasi puolue on pelkästään fasistinen organisaatio, jonka ainoa päämäärä on oikeiden ihmisten elämän hankaloittaminen ideologisin perustein. En pidä sinua ihmisenä kuten en pidä puoluetovereitasikaan. Olette vain ihmisen kokoisia paskakasoja.

Sinut luokitellaan hirviöksi ja ihan aiheesta. Sinulla Nina, olisi ollut mahdollisuus valita poliittinen puolue toisellakin tapaa. Se että valitsit persut pitää sinut aina hirviönä, vaikka vaihtaisit puoluetta. Voit sanoutua irti puolueesi fasismista, mutta sinut muistetaan aina fasistipuolueen jäsenenä. Kaikki mitä tulet elämässäsi tekemään ei poista sitä faktaa, että olet kerran ollut fasisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti