keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Vittumainen paskakasa Antero Laukkanen vaikeroi KD-lehdessä



Vittumainen fundamentalisti, Antero Laukkanen, polkee jalkaa puolueensa äänenkannattajassa, KD-lehdessä, julkaistussa kolumnissa, joka käsitteli mitäs muuta kuin tasa-arvoista avioliittolakia. Jutun otsikko, Kun yhtenäisyys murtuu, ei kerro paljonkaan, mutta jutun sisältö oli ehtaa Laukkasta: vittumaisen ihmisen vittumaisen vastenmielistä nillitystä asiasta, joka ei hänelle kuulu paskankaan vertaa.

Laukkasta ja hänen aatetovereitaan vituttaa niin, ettei veri kierrä. Kun Suomesta ei juuri löydy ymmärrystä Laukkasen vittumaisuudelle, niin hänen hakee sympatiapisteen Australiasta asti. Laukkanen kertoo keskustelleensa asiasta kollegansa Fred Nilen kanssa.

Fred Nile kertoi huolestuneena heillä tapahtuvista muutoksista huonompaan suuntaan. Kysyin häneltä, mistä hän arvelee tämän kehityksen johtuvan. Vastaus oli mielenkiintoinen: ”Me häviämme nämä taistelut, koska emme ole yhtenäisiä, eikä meillä ole strategiaa, kuinka voittaisimme, kun taas vastapuoli on yhtenäinen ja hyvin strateginen.”

Yhtenäisyydellä ei ole juurikaan tekemistä asian kanssa. Olette vain yksinkertaisesti väärässä. Kyllä ihmiset ymmärtävät, että teidän vuosisatainen hegemonia-asemanne on vihdoinkin mennyttä. Kaikki mitä olette sanoneet ja tehneet uskonne nojalla on niin vittumaisen vastenmielistä, että teitä ei oikein voi kutsua edes ihmisiksi.

Olen kohtalaisen vakuuttunut, että avioliitto olisi säilynyt miehen ja naisen välisenä liittona. Yhtenäisyys olisi voittanut.

Kylläpä se ottaa koville, kun vihdoin myös homoseksuaalit voivat avioitua. Näille ”laukkasille” voi suositella hakeutumista psykiatrisen hoidon pariin. Olette aika kilahtanutta sakkia ja se ei ole meriitti.

Laukkasen ja jokaisen hänen kaltaisensa kohdalla pätee: usko diskvalifioi kenet tahansa, mistä  tahansa ja erityisesti kaikesta päätöksenteosta.

Antero Laukkanen, olet vain vittumainen paskakasa, et yhtään enempää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti