perjantai 31. maaliskuuta 2017

Persukritiikkiä



Kunnallisvaalit alkoivat pari päivää sitten. Vaaleissa on vain kaksi mielenkiintoista seikkaa.

Ensiksi, kuinka pitkälle Persujen vihamielinen retoriikka riittää tällä kertaa? Maahanmuuttajien lukumäärästä kun eivät päätä kunnallispoliitikot. Tässäkin asiassa Persut harrastavat disinformaation levittämistä. Toista niin epärehellistä joukkoa ei omana elinaikanani ole ollutkaan.

Toiseksi, mielenkiintoista on myös se, että helsinkiläiset saattavat ihan vittuilumielessä äänestää Paavo Väyrysen Helsingin kaupunkivaltuustoon. Pate saattaa saada oikein äänivyöryn. Tosin Väyrynen on niin turhamainen ja nykyään myös seniili, että hän ottaa sen meriittinä, vaikka kyseessä on pelkkä vittuilu. Tapahtuipa mitä tahansa,, Väyrynen nillittää vaalituloksesta.

- - -
Muutama päivä sitten Persujen kansanedustaja Tiina Elovaara teki eduskunnassa kirjallisen kysymyksen siitä, että asevelvollisuuslaki on epätasa-arvoinen, koska miehet jotka eivät käy  armeijaa tai suorita siviilipalvelusta, joutuvat vankilaan. Naisia tämä ei koske.

Asiaan vastasi puolustusministeri Jussi Niinistö karulla tavalla: Hänestä on oikein suotavaa, että nuo heput joutuvat vankilaan. Se ei käynyt selväksi, miten J. Niinistö suhtautuu palveluksesta vapautettuihin. Aiempien kommenttiensa perusteella Niinistö kohtelisi heitäkin mahdollisimman karulla tavalla.

Muinaiset opit puolustuksesta nyt eivät vain pidä enää paikkaansa. Muutama ohjusisku Etelä-Suomen kaupunkeihin, niin aseet lasketaan. Sitten päästää hautamaan siviilejä, mahdollisesti myös puolustusministerin omaisia. Samaan aikaan tiet, satamat ja jäljellä olevat lentokentät täyttyvät maasta pois pyrkivistä. Tuota joukko on miljoonan verran, ehkä enemmän.

Se oli siinä. Game over!

- - -
Persujen militantti poliisisiipi kunnostautui taas aika utopistisella valvonta ja rangaistusyhteiskuntaa ajavalla mielipiteellä.

Tämän kaikkeen vihamielisesti suhtautuvien uusin mielipiteenilmaus koski maahantulokiellosta huolimatta Suomeen saapuvia ihmisiä, joista persujen militantti-siiven mukaan kaikki ovat rikollisia.

Persujen mulkeroiden mukaan Suomessa on aivan  liian löysät rangaistukset asian tiimoilta. Sakko ei ole näille hiippareille pelote. Miksi pitäisi olla? Äänitorvena oli Mika Raatikainen, jonka mukaan nuo maahantulokiellon uhmaajat pitäisi panna vankilaan.

Persujen mukaan vähän kaikki kuuluisivat vankilaan. Kohta Suomessa olisi asukaslukuun nähden yhtä suuri vankipopulaatio kuin Yhdsyvalloissa, tuossa ”vapauden” ideaalissa, but it’s all bollocks. Eipä ole kuolemanrangaistuskaan vähentänyt tappoja. Rikollisuutta ei ole koskaan ehkäisty missään rangaistuksia koventamalla.

Persuille valvonta- rangaistusyhteiskunta on se kaikkein paras yhteiskuntamuoto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti