keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Saatanalliset demoni-smurffit



Eilisen hauskin juttu liittyy Aila Ruohon uutuuskirjaan Pyhät. pahat ja pelot. On aivan käsittämätöntä, että vielä vuonna 2017 jotkut pitävät demoneita reaalimaailman olioina. Kuinka vinksahtanut ihmisen täytyykään olla, jos uskoo sellaiseen skeidaan? Sitten nämä änkyrät vielä marisevat siitä, että heidän juttuihinsa suhtaudutaan huvittuneesti ja jopa pilkallisesti.

Iltalehti kirjoitti 7.3.2017 seuraavasti:

Suosittu tarina oli, että smurffilelut olivat demonien vallassa ja liikkuivat itsekseen. Toinen variaatio oli, että smurffikuvioidun tapetin takia lapsi heräsi aamuisin naarmuilla ja oletus oli, että smurffinkuvat olivat ne yöllä käyneet tekemässä. Tarinan mukaan lapsen isä oli piiloutunut lapsen huoneen vaatekaappiin ja ihan omin silmin nähnyt, miten smurffinkuvat heräsivät eloon, laskeutuivat tapetilta lattialle ja kipittivät lasta raapimaan, Kauri kertoo kirjassa.

Aivan saatanallisia nuo smurffit.

Samasta Iltalehden jutusta:

Jos joku pelkäsi demoneiden vallanneen kotinsa, tulivat vanhimmat pyynnöstä tekemään kotitarkastuksia, syynäämään paikkoja ja etsimään demonin saastuttamaa esinettä. [Havaittujen ongelmien] syynä saattoi olla myös saatanallinen, maailmallinen musiikki, ja levyhyllyt tarkastettiin ensimmäisenä, kertoo yksi kirjan haastateltavista.

Ja vielä yksi häiriintynyt ilmiö Iltalehden mukaan:

Milloin isoveljeni huoneesta kuului outoja ääniä, lamput syttyivät itsekseen tai tavarat siirtyivät itsekseen. Omissa harhoissaan äitini on jopa hävittänyt yhden cd-levyni "koska se kuumeni sitä soitettaessa", jolloin siinä täytyi olla demoni! Ne olivat todella suuri pelon aihe, ja niitä vastaan piti rukoilla iltaisin, Okra kertoo.

Jokaisesta tuollaisessa perheessä elävästä lapsesta tulee tehdä lastensuojeluilmoitus. Nuo vanhemmat ovat täysin soveltumattomia vanhemmiksi. Uskovat ovat lähes aina psykiatrisen hoidon tarpeessa. Tuo pähkähullu joukko sairastuttaa vielä lapset ja sivullisetkin.

Tuollaista menoa ei vana voi suvaita, ei edes uskonnonvapauden nimissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti