maanantai 6. maaliskuuta 2017

Janitskinin kuppaiset harhat pahenevat



Disclaimer: Tämä postaus sisältää vittuilua ja vihapuhetta!

Muutaman viikon tauon jälkeen vilkaisin Ilja Janitskinin paskalehden (a.k.a. mvlehti) tajunnan räjäyttävää kirjoittelua. On tosiaan tajunnan räjäyttävää, että Iljan harhat vain pahenevat viikko viikolta. Hepun degeneroituminen on hyvin dokumentoituvissa, kun seuraa hänen kirjoitteluaan hieman pitemmältä ajalta. Kohta Ilja on kaiken avun tavoittamattomissa. Sitten Ilja saa oman pomppuhuoneen ja halipaidan ja lopulta pomppuhuoneen avain heitetään mereen.

Hoitamaton sukupuolitauti aiheuttaa jos jonkinlaista aivotoiminnan häiriötä. Taitaa Iljalla olla hoitamaton kuppa, kun aivot rapautuvat tiukkaan tahtiin. Jutut käyvät harhaisimmiksi ihan reaaliajassa.

Hoitamaton kuppa kaiketi aiheuttaa pahaa paranoiaa. Ilja ja hänen paskalehtensä toimitus näkevät salaliittoja vähän kaikkialla. Mahtaa olla kovaa hommaa ylläpitää kognitiivista dissonanssia, kun ero todellisuuden ja kuvitellun ideaalisen maailman välillä kasvaa koko ajan suuremmaksi. Ei siinä touhussa  kukaan säily järjissään.

Miten muuten etenee Janitskinin presidentinvaalikampanja? Joko Ilja on saanut toisen kannatuskortin? Sen ensimmäisenhän täytti James Hirvisaari.

Odotan oikein mielenkiinnolla koska Ilja saadaan oikeuden eteen. Silloin saamme nauttia komiikasta oikein livenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti