lauantai 11. maaliskuuta 2017

Toiminta rajakki-vajakkien konfliktihakuisuutta vastaan



Kun nuo puhuvat aasit, kristofasistit, Suomi Ensin –puuhakerho ja muut rajakki-vajakit sekä niiden liepeillä hengailevat tahot kaipaavat konfliktia, niin eiköhän tässä jonkinlainen konflikti saada aikaan.

Yksi skenaario voisi olla seuraava: Jo pelkän lukumääräisen ylivoimamme ansiosta noiden em. piirien vastainen rintama voi luotettavasti tunnistaa, eristää ja tuhota minkä tahansa äärioikeistolaisen jengin. Oletetaan, että jokin jengi, esimerkiksi Odinin soltut, kävelevät kadulla. Ei vaadi kummoistakaan panosta, jotta saadaan muutaman sadan hengen joukko piirittämään tuo jengi ja pysäyttämään heidän etenemisensä. Tähän sopii aivan mainiosti väkivallaton vastarinta. Mikäli nyt Odin soltut ryhtyisivät väkivaltaisiksi, niin muutama mustelman jälkeen väkivallattoman vastarinnan joukko vain istuu noiden aasien päälle: ihmisiksihän heitä ei voi sanoa. Siinähän sitten nököttävät naama kylmää katua vasten. Paikalle saapuvalle poliisilla on helppo tehtävä korjata soltut talteen.

Tuo oli nyt vain yksi hupaisa mahdollisuus. Tuota taktiikkaa voi viritellä ja kehittää siitä tapauskohtaisia vaihtoehtoja.

Ehkä pitäisi aktivoida Anonymous suuren maailman malliin. Voi sitä Janitskinin itkua ja parkua, kun hepun puhelin mykistyy ja mvlehden sivut kupsahtavat. Oikeastaan tätä ideaaa pitää kehitellä. Kohde on nyt identifioitu, seuraavaksi tapahtuu eristäminen ja tuhoaminen. Paskapäiden kaipaaman konfliktin voi ratkaista tuollakin tavalla.

Voimme vallata kadut ja tiedon valtatiet omaan käyttöömme. Mikään sympatia tai empatia vajakkeja kohtaan ei ole tarpeen. Konfliktiin voi vastata tilanteen mukaisella toiminnalla. Onhan meillä kaikki hyvät keinot käytössämme, joten käyttäkäämme niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti