torstai 9. maaliskuuta 2017

Persujen, Krisujen ja totalitaristien vastainen rintama nyt



Eilisten tapahtumien perusteella juuri nyt on entistä tärkeämpää vastustaa Perussuomalaisia, kristofasisteja, fasisteja ja muita totalitarismiin pyrkiviä ryhmiä.

Jokainen voi aloittaa jo tänään ihan omasta elinpiiristään. Seuraavaksi muutama menetelmä vastarintaan:

1. Sosiaalinen boikotti. Tunnista, eristä ja tuhoa tuossa yllä mainitut henkilöt omassa elinpiirissäsi. Poista heidät kaverilistaltasi. Kieltäydy työtehtävistä heidän kanssaan. Katkaisen kaikki kommunikointi noihin piireihin. Tämä on hyvä alku väkivallattomalle vastarinnalle. Sitten kun vastarinta on saavuttanut kriittisen massan, totalitaristiset piirit tuhoavat itse itsensä sisäisin riidoin. Älä anna pienintäkään aihetta noiden piirien legitimoinnille.

2. Opiskelijalakko. Opiskelijoilla on jo pelkän lukumääränsä perusteella sanottavaa. Opiskelijaliikkeessä vastarinta voidaan organisoida esimerkiksi luentolakkona. Tällä tavoin oppilaitokset voidaan pakottaa ottamaan kantaa fasisteja vastaan. Opiskelijoita kuunnellaan, mutta heidän on oltava itse aktiivisia asian suhteen.

3. Sosiaalinen kansalaistottelemattomuus. Kieltäydy osallistumasta minkään instituution toimintaan, jos tuon instituution jäseneksi on pyrkimässä joku yllä mainittuihin ryhmiin kuuluva. Tee johtopäätöksesi kohdassa 1. mainitulla tavalla: tunnista, eristä ja tuhoa.

4. Eroa kaikista instituutioista, jos havaitset jäseninä olevan totalitaristeja. Kuuluminen sosiaalisesti hyväksyttyihin instituutioihin antaa totalitaristeille legitimiteettiä. Eroamalla kaikista muodollisista ja epämuodollisista instituutioista on osoitus siitä, että noita piirejä ja heidän agendaansa ei hyväksytä.

Kun hylkää yksilötasolla kaiken yhteistyön totalitaristien kanssa, ennen pitkää vastarinta saavuttaa sellaiset mittasuhteet, että totalitaristien toiminta tulee mahdottomaksi. Tänään on hyvä päivä aloittaa vastarinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti