lauantai 18. maaliskuuta 2017

Kun fasistista Persua sattuu leukaan



Kun persua sattuu leukaan, niin siitä alka kitinä ja nillitys. Nyt täystyrmäyksen on kokenut persujen puheenjohtajakisassa mukana oleva Sampo Terho.

Helsingin Sanomien kolumnisti Yrjö Rautio sanoi suunnilleen seuraavaa: Helsingin Sanomat julkaisi tänään asenteellisen ja asiantuntemattoman kolumnin, jossa perussuomalaisten puheenjohtajaehdokkaita leimataan fasismin jälkeläisiksi ja pimeyden ja pahuuden edustajiksi. Noin asiasta kertoi fasistisen persupuolueen äänenkannattaja Suomen Uutiset.

Persujen ja erityisesti Terhon kannalta on katastrofaalista, että tuo Raution väite on totta. Persujen retoriikka ja puolueen tavoitteet ovat täysin yhteneviä muinaisten fasistien ja natsien kanssa. Mikään ei ole muuttunut.

Samasta aiheesta valitti kristofasistin perustyyppi, Laura Huhtasaari, Twitterissä sanomalla, että hän bannaa jokaisen joka kutsuu häntä natsiksi tai fasistiksi. Laurahan on fasisti, joten se siitä. Mitään ei menetä jos joutuu Lauran bannaamaksi.

Persujen ja heidän kannattajiensa fasismi tulee saavuttamaan aivan uudet mittasuhteet nyt käynnissä olevan kunnallisvaalikampanjan ja tulevien puheenjohtajavaalien aikana.

Minä kutsun persuja edelleen fasisteiksi kunnes he osoittavat, että he eivät ole fasisteja. Sellaisesta ei ole viitteitä ja niitä viitteitä tuskin löytyy tulevaisuudessakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti