sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Perussuomalaisten Saarakkala lyö homorumpua



Viime vuonna Aasinlakki-palkinnon saanut persujen kansanedustaja Veli-Matti Saarakkala on taas avannut sanaisen arkkunsa. Kuinka ollakaan aiheena olivat jälleen homot. Saarakkalalla ja muilla änkyröillä on pakkomielteenä juuri homot. Toinenkin pakkomielle tosin löytyy – maahanmuuttajat.

Saarakkala hourii persujen perinteellisellä tyylillä jostain kuvittelemastaan homorummutuksesta. Vähemmistöjen oikeuksien puolustaminen on näille änkyröille seikka, jota he eivät ymmärrä eivätkä tulee koskaan ymmärtämäänkään. Tosin Saarakkalan kaltaiselta idiootilta ei voi paljon odottaakaan.

Persuejn perusperseen mukaan homorummutus on haitallisempaa kuin rasismi. Mitään perustetta tuolle väitteelle ei tietenkään esitetä.

Lopulta Saarakkala on laatinut parin sadan yrityksen listaan niistä yrityksistä, jotka olivat tukemassa Tahdon2013 kansalaisaloitetta, jonka perusteella Suomeen saatiin tasa-arvoinen avioliittolaki.

Nyt Saarakkala kehittelee harhaisessa mielessään salaliittoa siitä, kuinka nuo yritykset syrjivät sellaisia henkilöitä, jotka kannattava miehen ja naisen välistä avioliittoa.  Saahan sitä kaikenlaista kuvitella.

Saarakkala on asettanut nuo yritykset jollekin tarkkailulistalla. Minä taas asetan Saarakkalan omalle tarkkailulistalle.

Ilmoitan nyt syrjiväni juuri Saarakkalaa aina ja joka paikassa. Mitä Veli-Matti aikoo tehdä asialle? Mistä voi hankkia oman homorummun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti