maanantai 1. toukokuuta 2017

Persusta kulttuuriministeri - kansallissosialistisen taiteen uusi tuleminen?



Viime viikon yksi häiriintyneimmistä jutuista oli persun nimittäminen kulttuuriministeriksi. Takaan, että Sampo Terholla tulee olemaan vittumaiset paikat kulttuuriministerinä samalla kun Terho hoitelee toisella kädellä Eurooppa-ministerin postin.

Valinnan jälkeen Sampo Terho yritti kosiskella kulttuuriväkeä, mutta kaikki persujen tekemät liennytysyritykset tulee torjua välittömästi. Mitään ei anneta persuille ja ensi viikon agendaan kuuluukin tehdä Sampo Terhon elämä sietämättömäksi, jotta heppu älyää erota heti ensimmäisellä viikolla. On parempi pitää kulttuuri- ja Eurooppa-ministerin täyttämättömänä kuin antaa persun huseerata siinä.

Kaikkea Terhon toimintaa kulttuuriministeri tulee vastustaa kaikin mahdollisin keinoin, vaikka sitten sabotoimalla jokainen Terhon esittämä asia.

On pelkästään idiotismia, että persut lisäävät nykyään jokaiseen kantaansa sanat ”isänmallinen” ja ”kansallismielinen”. Se on jo nähty mitä he noilla sanoilla tarkoittavat, eikä siitä ole seurannut mitään hyvää. Taiteessa ja muussa kulttuuritouhussa kaiketi kansallisromantiikka on oikein ideaalista, mutta kansallisromantiikan aika meni jo. Sitä paitsi Väinämöinen on fiktiivinen henkilö.

Nykymaailmassa Sibeliuksella ja Tuntemattomalla sotilaalla ei ole mitään annettavaa, jos niillä oli ennenkään muuta tehtävää kuin ylläpitää tuota em. kansallisromanttista idealismia, jonka voi nykyään luokitella idiotismiksi.

Taitelijoilla on oikein hyvät mahdollisuudet persujen vastaiseen anarkiaan. Nyt heidän vain tulee toimia aktiivisesti persujen edustamaa taantumusta vastaan.

Joko sinä olet liittynyt perussuomalaisia vastustavaan rintamaan? Minä olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti