torstai 27. huhtikuuta 2017

Perussuomalaisten poliisimafia totalitarismin asialla



Perussuomalaisten äänenkannattajassa, Suomen Uutisissa, persujen poliisimafian viiden kopla saa taas julkisuutta asioilla, jotka ovat yksi askel kohti totalitarismia, eikä tämä edes hämmästytä persuja. Persut ajavat aina sellaisia asioita, että niihin on ihan pakko suhtautua torjuvasti.

Konnakoplan muodostavat Mika Raatikainen, Veera Ruoho, Reijo Hongisto, Tom Packalen ja Kari Kulmala. Disinformaation esittämisessä konnakopla on onnistunut erinomaisesti.

Jonkin uskomattoman päättelyketjun mukaan Suomen turvallisuusympäristö on jollain tavoin huono. Se taas  tuon samaisen päättelyketjun mukaan oikeuttaisi poliisien määrän lisäämisen ja jopa poliisin militarisoimisen puhumattakaan poliisin entistä laajemmista vapausoikeuksia rikkovista urkintaoikeuksista.

Suomi elää historiansa turvallisinta ja vähiten väkivaltaisuutta sisältävää aikaa. Sama kehitys on nähtävissä kaikissa länsimaissa muutamista terrori-iskuista huolimatta. Ihan amerikkalaiseen malliin konnakopla maalailee mielikuvituksellisia uhkakuvia, joiden perusteella voidaan kiristää turvatoimia, jotka lievimmilläänkin ovat totalitarismia. Samalla amerikkalaisen mallin – kuten myös venäläisen mallin – mukaan poliisin näkyvyys lisäisi ihmisten turvallisuuden tunnetta. Tilannehan on tutkimusten mukaan juuri päinvastoin: poliisin näkyvyys lisää ihmisten turvattomuutta, sillä poliisin paikallaolo indikoi aina jonkin sortin uhkaa. Tosin tavallisesti juuri poliisi itse on uhka ihmisille, eikä suinkaan kuviteltu ulkoinen turvallisuusuhka.

Tästäkin persujen kannanotosta tulee mieleen Michel Foucaltin kirja vuodelta 1975 Tarkkailla ja rangaista. Nämä persut haluavat Suomesta tarkkailu- ja rankaisuyhteiskunnan, jollainen Suomi jo muutenkin on. Tässäkin asiassa on otettu mallia sekä Yhdysvalloista että Venäjältä.

Rangaistusten kiristäminen ei ole missään johtanut rikollisuuden selvään laskuun. Ainoa mitä rangaistuksia kiristämällä tapahtuu, on vankipopulaation kasvu. Mitään muuta asiaan ei liity.

Nyt suomalaisten olisi toimittava näitä persujen poliisimafian konnia vastaan. Aloitetaan tukkimalla heidän sähköpostinsa lähettämällä heille heidän toimintansa tuomitsevia sähköposteja.  Jos jokainen lähettää kymmenen postia, niin hyvä. Voimme myös tutkia heidän puhelinliikenteensä soittamalla toistuvasti heidän numeroihinsa vaatien selitystä poliisin militarisoinnille ja vapausoikeuksien loukkauksille.


Perussuomalaisten fasistiset pyrkimykset tulee torjua heti eikä huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti