perjantai 7. huhtikuuta 2017

Perusperse Jari "Runkku" Ronkaiselta paloi pinna



Perussuomalaisten kansanedustaja, perusperse Jari ”Runkku” Ronkainen on taas avannut sanaisen arkkunsa puolueensa äänenkannattajassa Suomen Uutisissa.

Kuinka ollakaan myös Runkku Ronkainen on hirttänyt itsensä munistaan (mistä munista) maahanmuuttokysymyksiin. Kun sanomalla ei ole substanssia, niin kiihkon aiheeksi sopii vaikka Suomen ev.lut. kirkon pappi Marjaana Toiviainen.

Toiviaisesta on ollut jo tässäkin blogissa juttua parina päivänä, eikä asia juuri ansaitsisi sen enempää huomiota, mutta kun Runkku Ronkainen päätyi vaatimaan, että Toiviainen erotetaan pappisvirastaan, niin pieni lisäkommentointi on paikallaan.

Ne ovat ihan muut instanssit, jotka päättävät Toiviaisen erosta ja siihen ei Runkku Ronkaisen mielipiteellä ole mitään asiaa. Toki Runkku Ronkainen saa sanoa sanottavansa, mutta sillä tavoin hän tekee itsestään entistäkin suuremman idiootin. Idioottihan hän on jo lähtökohtaisesti, kuten ovat hänen useimmat puoluetoverinsakin.

Ronkainen: Mielestäni tällainen pappi olisi syytä erottaa välittömästi!

Ja sitten Runkku Ronkainen jaarittelee pitkät pätkät poliisin resursseista. Tämäkin on niin tyypillistä perusperseille, jotka tunnetaan myös persuina: perusperseillähän on kansanedustajissaan vankka poliisien lahko, joka aina silloin tällöin käyttäytyy kuin vittumainen kultti. Sitten kun poliisi tutkii perusperseiden toimia, niin poliisit ovatkin natseja ja kyseessä on ajojahti.

Jari Runkku Ronkaisen olisi syytä paneutua vain omaan runkkaamiseensa ja jättää tärkeät asiat muille. Runkku Ronkaisen resurssit eivät vain riitä muuhun kuin runkkaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti