sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Vakoiliko leivänpaahdin Sebastian Tynkkystä



Viikon hassuimmasta pläjäyksestä vastasi Perussuomalaisten nuorten entinen puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Sebu meni väittämään, että hän joutui Venäjän aggressiivisen painostusyrityksen kohteeksi vuonna 2016.

Yhdysvalloissa on viime aikoina spekuloitu paljon kuinka Venäjä vaikutti vuoden 2016 vaaleihin ja monta onnistunutta vaikutusyritystä on myös pystytty todentamaan. Sama pätee myös moniin Euroopan valtioihin. Onhan tuota vaikutusta ollut vaikka ties kuinka. Jo vuosikymmeniä sitten mm. Paavo Väyrynen oli Neuvostoliiton kätyri ja samaan sarjaan kuului presidentti Kekkonen ja moni muu tuolloinen poliitikko.

Tynkkynen kertoi ensimmäisenä tarinansa Suomen Kuvalahdelle eikä suinkaan puolueensa äänenkannattajalle Suomen Uutisille. Onhan tuolla Suomen Kuvalehdelle ihan eri painoarvo kuin persujen omalla marginaalijulkaisulla. Mieleen tulee sellainenkin, että tällä muinaisella BB-tähdellä oli tarkoituksena nostaa omaa näkyvyyttään keinolla millä hyvänsä. Kun meriittejä ei ole, niin niitä on sitten keksittävä. Tämä on selvä Tuksu-Tukiainen ilmiö.

Sekin on todennettu, että venäläiset ovat hakeneet kontaktia nuoriin vaikuttajiin tai sellaisiksi pyrkiviin. Osoittaa venäläisiltä todella huonoa arviointikykyä ja tilannetajun puutetta, jos Sebastian Tynkkynen on heidän vaikuttajalistansa käkipäässä.

Tästä ei ole kuin pari viikkoa kun Trumpin avustaja Kellyanne Conway meni väittämään, että kahvinkeittimet, leivänpaahtimet ja mikroaaltouunit vakoilevat. Tähän samaan sarjaan sijoitan Tynkkysen jorinat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti