maanantai 17. huhtikuuta 2017

Janitskinin uusinkin kampanja kusee nilkoille



Viime talvena (olisiko ollut helmikuussa?) paskalehden, joka tunnetaan myös nimellä MV-lehti, pääjehu Janitskin kuulutti kovaan ääneen paskalehdessään, että nyt alkaa vihapuhe - ja vittuilukampanja. Tarkoituksena kai oli kerätä Janitskinia ja hänen paskalehteään kritisoivat kirjoitukset yhteen paikkaan. Vituiksi meni sekin kampanja. Kirjoitin monta postausta eri palstoille disclaimerilla: Tämä kirjoitus sisältää vittuilua ja vihapuhetta! Tästä huolimatta en päässyt Janitskinin vittuilu- ja vihapuhepalstalle. Yritin oikein etsiä tuota palstaa, mutta en löytänyt. Kai se on vaiettu kuoliaaksi tai sitten koko palsta on hautautunut arkistojen kätköihin. Olisi ollut todella mielenkiintoista lukea, minkälaisia juttuja sinne kerättiin.

Nyt sitten paskalehti on polkaissut jalkeille uuden kampanjan: Nyt on kova – kuuntele. Heikki Levonen ja Marco de Wit perustivat Valhemedian vahtikoirat. Alaotsikkona komeili: Kaikki valhemedian valheet esiin tehokaksikon voimin!

Tuollaiseen murrosikäisten poikien uhoon voi suhtautua vain kyynisen huvittuneesti. Tehokaksikko? Ainahan sitä voi haluta vaikka Tehotytöksi. Piirroshahmoiltahan tuo paskalehden porukka vaikuttaa.

Tämä Valhemedian vahtikoirat-poppoo on saanut aikaiseksi yhden videon, joka oli suorastaan häkellyttävän primitiivinen. Faktantarkistustahan video ei tietenkään sisältänyt vaan ihan sitä samaa vanhaa Janitskinin ja putintrollien propagandaa.

Meni ilmeisesti tahattoman komiikan piikkiin, kun paskalehti kirjoitti: Heikki Levosen aisapariksi lukuisista mielenosoituksista tuttu isänmaallinen kansalaisaktivisti Marco de Wit, joka MV-lippiksellään –varustettuna numerolla yksi leimatulla Ilja Janitskinin presidentinvaalipinssillä – tuo valoa Suomen pimeään suvakki- ja matumaailmaan.

On tuo sakki aivan seinähulluja ja täysin sekaisinkin vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti