keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Ei yhteistyötä Perussuomalaisten kanssa



Emme voi koskaan tietää mikä strategia toimiin poliittisena vaikuttajana siihen mitä tulee uusfasistien vastaiseen toimintaan. Poliittisessa kentässä uusfasismi tarkoittaa Suomessa Perussuomalaisia. Täten meidän anti-fasistien on oltava valmiita vaikuttamaan kaikilla mahdollisilla tavoilla persujen vastaisessa poliittisessa toiminnassa. Ulkoparlamentaarinen uusfasismin vastustaminen pitäisi olla muutenkin itsestään selvää.

Fasistien politikointia ei tule suvaita millään tasolla. Vain vastarinnalla on merkitystä persujen edustaman fasismin torjumisessa. Yhteistyöstä kieltäytyminen persujen kanssa myös yksilötasolla, on vastarinnan vähimmäisvaatimus. Persujen fasismia ei tule normalisoida ja legitimoida millään tavoin. Kaikki mitä persut ikinä sanovatkaan, olipa tuo sanoma miten vetoavaa tahansa, on aina totalitarismiin johtavaa politikointia.

Toki persut yrittävät aika ajoin olla vähemmän autoratiivisia, vähemmän ääriajattelua kannattavia ja vähemmän vihamielisiä, mutta sekin on vain persujen politikointia päämääränään mahdollisimman ankea yhteiskunta mahdollisimman monelle.

Tärkeintä tänään on ilmaista persujen vastainen mielipide kaikilla mahdollisilla foorumeilla. Sitten onkin jo muun vastarinnan vuoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti