keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Persun kirkollinen performanssi



Kun Persu eroaa kirkosta niin siitäkin pitää tehdä performanssi.

Ateistin kannalta kirkosta eroaminen on oikein suotavaa, mutta kun eilen seuraili verkkojulkaisuja, niin persujen kansanedustajan Mika Raatikaisen perseily oli koomisen huvittavaa. Raatikainen oli suivaantunut Marjaana Toiviaisen toiminnasta pakolaisten pakkopalautusten yhteydessä.

Raatikainen: Eroakirkosta.fi sai juuri uuden merkinnän. Minulle riitti kirkon anarkia.

Tilanteen koomisuutta lisää se, että tuolta oikealta laidalta on esitetty näkemyksiä, että eroakirkosta-sivusto on laiton ja nyt Raatikainen, joka on ammatiltaan poliisi, hehkuttaa sivustoa. Melkoista tekopyhyyttä.

Raatikaisen puolueen äänenkannattaja, Suomen Uutiset, jatkaa kompurointia viittaamalla siihen, että persujen vilttiketjun änkyrä, Mari Rantanen, erosi kirkosta vuosi sitten ja syynä oli kuulemma Kari Mäkisen ja Irja Askolan sekoilu.

Toiviainen, Mäkinen ja Askola ovat toimineen maahanmuuttaja- ja pakolaisasiassa esimerkillisesti. Raatikaista ja Rantasta kyrpii ilmeisesti se, että Suomen ev.lut. kirkko ei ajakaan varauksettomasti heidän kristofasistista agendaansa. Kyllä se vituttaa kun taantumuksellisuus on vähenemässä jopa konservatiivisesta patavanhoillisesta instituutiosta.

Hassuinta asiassa on se, että kaltaiseni ateisti puolustaa kirkon toimintaa taantumuksellisia voimia vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti