lauantai 8. huhtikuuta 2017

Kylmää kaljaa Tukholman terroristille



Eilisen Tukholman terroristi-iskun ironia on siinä, että väkijoukkoon ajetun kuorma-auton kyljessä mainostettiin kylmää olutta. Ei tainnut auton varastanut terroristi ajatella tekovälinettä ihan loppuun asti. Kun kuvat leviävät muslimimaihin, niin mullahit ja sun muut ”oppineet” varmaan sanovat: väärin terrorisoitu! Montako kaljaa heppu oli ehtinyt kipata ennen autoilua?

Tuosta eilisestä Tukholman hässäkästä perusperseilijät eli persut ovat saaneet vettä myllyynsä. Argumenttien taso sen kuin laskee laskemistaan. Mutta persuperseiden vaalikopeilta saa sentään makkaraa, joten eiköhän huomisissa kunnallisvaaleissa kylmällä kaljalla ja muutamalla makkaralla taas irtoa iso määrä ääniä.

Vittu, kun on hauskaa seurata perusperseilijöiden touhuja!

- - -
Tällä viikolla myös huijarisaarnaaja Pirkko Jalovaara sai ehdollisen vankeustuomion ja saatua rikoshyötyä menetettiin paljolti paljon. Pirkko pääsi aika helpolla. Ehkä tuomari heltyi sekavan ja harhaisen mummon jutuista.

Kuka lienee seuraava huijarisaarnaaja, joka joutuu käräjille?

­- - -
Tällaistahan tämä maailmanmeno on nykyään. Pienijä juttuja siellä täällä, mutta eipä juuri mitään sellaista, mikä vaatisi tämän enempää kommentointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti