lauantai 22. huhtikuuta 2017

Anti-fasistisen toiminnan alkeiskurssi



Tee muistiinpanoja! Aina kun fasistit, uusfasistit, uusnatsit muut sellaiset päätyvät uutisiin, tarkista nimet ja mahdollisuuksien mukaan osoitteet ja puhelinnumerot. Käytä erilaisia julkisia luetteloita ja hakukoneita. Jos em. ryhmistä joku tuomitaan oikeudessa, hanki oikeuden pöytäkirjat. Ne ovat pääsääntöisesti julkisia ja kaikkien ulottuvilla varsin pienin kustannuksin.

Tarkkaile myös fasistien verkkosivuja. Avaa feikkejä sähköpostitilejä, joiden kautta voi kommunikoida fasistien kanssa esiintymällä tukijana. Jos he julkaisevat painotuotteita, hanki ne ja perehdy niihin. Kiinnitä huomiota paikkoihin, missä he hengailevat ja käy tarkistamassa ne huomaamattomasti.

Silloin kun uusfasistit järjestävät tapahtumia, pyri saamaan sisäpiiristä jokin skuuppi ja sitten tarkkaile tapahtumaa. Kerää heidän käyttämiensä ajoneuvojen rekisterinumerot käyttäen hyödyksi ajoneuvorekisteriä ja muita julkisia lähteitä.

Kun törmää tunnistettavaan uusfasistiin kadulla seuraa ja tarkkaile häntä. Tarkkailu on aina tulevaisuutta ajatellen toimivampaa kuin välitön suora toiminta.

Jaa keräämäsi informaatio vain luotettujen anti-fasistien kanssa.

Selvitä fasistien työ- ja opiskelupaikat. Kerää tietoja fasistien tuttavapiiristä. Laadi profiili niistä, jotka ovat potentiaalisia liikkeestä irtautujia. Jos fasistien joukossa on myyrä, pidä yhteyttä myyrään.

Varaudu siihen, että fasistit toimivat sinua kohtaa samalla tavoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti