keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Leif Nummela vihaa demokratiaa



Sellaisenkin väitteen olen kuullut, että demokratia olisi Raamatun jumalan lahja länsimaille, vaikka dokumentoidut demokratian juuret viittaavat antiikin Kreikkaan. Kovin nämä uskovat kannattavat demokratiaa samalla kun ajavat teokratian asiaa: niin toimivat ainakin äärilaidan uskovat.

Sitten kun demokratia toimiikin heidän agendaansa vastaan, niin alkaa kauhea nillitys. Tällä kertaa Leif Nummela nillitää verkkojulkaisu Uusi Tien pääkirjoituksessa siitä, että taantumuksellisen kansanedusta Tanuksen kansalaisaloite kuopattiin Eduskunnassa äänin 136 – 33. Tuollainen äänien jakauma kertoo selvästi siitä, millä kannalla kansanedustajat ovat asian suhteen. Leif Nummela, olet helkkarin huono häviäjä.

Tuo taantumuksellisen Tanuksen kansalaisaloite pyrkii määräämään ”omantunnonvapauden” hoitohenkilökunnalle, jotta nämä voisivat luistaa heille epämieluisista työtehtävistä kuten abortteihin osallistumisesta.

Yksityisellä puolella sellaista ratkaisua voisi ehkä puolustella, mutta julkisen terveydenhoidon lakisääteisiin tehtäviin kuuluvat mm. raskaudenkeskeytykset, joten pääkirjoitus oli Nummelalta täysin turhaa parran pärinää.

On tärkeää huomata, mistä tässä äänestettiin. Kysymys oli, voiko ihminen vetoamalla uskonnolliseen vakaumukseen kieltäytyä osallistumasta syntymättömän lapsen surmaamiseen.

Ei vaan asiassa äänestettiin siitä, voiko lakisääteisten työtehtävien suorittamisesta kieltäytyä esimerkiksi uskonnollisen vakaumuksen pohjalta. Miksi sinä, Leif Nummela, valehtelet tässäkin asiassa?

Aikaisempina vuosikymmeninä jotkut yrittivät vielä selvitä koko abortti-kysymyksen ytimestä esimerkiksi väittämällä, ettei kyseessä ole lapsi, vaan pelkkää solumassaa.

Kyseessä tosiaan on pelkkä solumassa. Sinäkin, Leif Nummela, olet pelkkää solumassaa. Biologisia faktoja et voi kiistää, vaikka kovasti yrität.

Nykyään tiedon ja tekniikan lisäännyttyä on selvää, että äidin kohdussa todella on lapsi, joka abortissa saa surmansa. Se, että lapsi vielä on kohdun sisäpuolella eikä ulkopuolella, ei muuta tätä tosiasiaa mitenkään.

Aina vaan kyseessä on solumassa, vaikka haluat uskotella jotain muuta. Solumassa poistetaan ”äidin” kehosta ja asia on sillä selvä. Se on määritelty jo aborttilainsäädännössä, pidetäänkö tuota solumassaa vielä ihmisenä. Lain mukaan ei pidetä. 

Abortin vastustamisen perusteet ovat horjumattomat. Kyseessä on ihmislapsi. Sen tappaminen on väärin. Abortille esitettävät perusteet, kuten vammaisuuden mahdollisuus, puhumattakaan sosiaalisista syistä, eivät mitenkään riitä perusteluiksi lapsen surmaamiselle.

Abortin vastustamisen perusteet eivät ole horjumattomat. Leif Nummela, miksi valehtelet tässäkin asiassa? Se, että sinä vastustat abortti kuvitteellisen jumalasi kuvitteellisella tahdolla, ei tee asiasta faktaa. Uskosi on pelkkää kuvitelmaa.

Ihmislapsi voidaan määritellä aika monella tavalla ja mikään ei edes viittaa siihen, että sinun määritelmäsi olisi millään tavoin relevantti.

Länsimaissa on päädytty demokraattisin prosessein siihen, että abortti on laillinen. Leif Nummela, sinunkin vaimosi, naisystäväsi tai satunnainen panosi saa halutessaan abortin, eikä sinulta kysytä mitään. Se, että sinulle tehtiin synnytyslaitoksella pippelitesti ja sinun todettiin olevan poika, ei oikeuta sinua tai ketään muutakaan kieltämään keneltäkään naiselta sisällään olevan solumöykyn poistamista.

Leifin nillityksen voi käydä lukemassa tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti