torstai 4. tammikuuta 2018

Vaalit lähenevät ja Huhtasaaren konnuudet lisääntyvät



Presidentin vaalit lähenevät ja konnuudet lisääntyvät, eikä kyseessä ole edes Paavo Väyrysen vuosikymmenten takaiset maanpetokselliset vehkeilyt neuvostoliittolaisten kanssa.

Pieneltä näyttävä asia, mutta silti hyvin oireellinen, kertoo kaiken Laura Huhtasaaren ja hänen kannattajiensa konnailusta, mutta muutahan ei voi odottaa joukolta, joka haluaa republikanisoida Suomen.

Kyse oli tietenkin Huhtasaaren kampanjalogosta, joka on plagiaatti Suomi 100 – logosta. Jos kyseessä olisi ranskalaisten situationistien 1960-luvun kirjoittelusta, niin asia olisi ymmärrettävä, mutta kun plagiointi koskee Suomen presidentiksi pyrkivää, niin asia on jo raskauttava. Situationistit kehottivat ihmisiä kopioimaan, plagioimaan ja modifioimaan julkaisujaan ja kyllä sitä sitten tehtiinkin.

Kun asiaa seurasi eilen suomalaisilta keskustelupalstoilta, niin asian vähättely oli jopa ajoittain koomista. Immateriaaliset oikeudet eivät näyttäisi merkitsevän persuille mitään. Tästä voisi päätellä, että heidänkin juttujaan voi kopioida ja muokata mielensä mukaan, eikä asiaan puututa. Epäilen, että näin ei todellisuudessa ole vaan kiljukaulat kirkuisivat kurkku suorana.

Tällainen pieneltä vaikuttava asia on oire siitä, että persuihin on pesiytynyt se kaikkein kriminaalein aines mitä tulee suomalaiseen politiikkaan. Toinen samanlainen tapaus on tietenkin Paavo Väyrynen, joka hänkin haluaisi republikanisoida Suomen; ei tosin samassa mittakaavassa kuin Laura Huhtasaari.

Milloin Huhtasaari saadaan tilille tekemisistään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti