tiistai 16. tammikuuta 2018

Huhtaasaari plagioi graduunsa muiden tekstejä - konservatiivinen konna kovilla



Edellisestä Laura Huhtasaarta koskevasta postauksestani ei mennyt kuin tovi, niin Lauran ympärillä taas kiehui. Minä olin ottamassa pientä lepoa, joten missasin jupakan alun, mutta hauskaa on silti riittänyt.

Uuden Suomen Puheenvuorossa Tuomas Tiainen julkaisi blogin, jossa hän osoitti, että Laura Huhtasaari käytti parinkymmenen vuoden takaisessa gradussaan plagiointia muutamassa kohdin. Vuosi sitten samainen Tuomas Tiainen osoitti, että Laura oli plagioinut muiden tekstejä omaan blogiinsa.

Plagioidut blogit, plagioitu kampanjalogo, plagioitu gradu…Mitä ei ole plagioitu?

Taas kerran vahvistui käsitys siitä, että konservatiivit, erityisesti uskonnollisen oikeiston edustajat, ovat niitä kaikkein epärehellisimpiä yksilöitä politiikassa. Konservatiivit tuhoavat oman ideologiansa ketkuilemalla ja sille minä annan aplodit.

Puheenvuorossa Tiaisen blogi sai enemmän kommentteja kuin mikään muu blogi. Useimmat kommentit olivat kriittisiä Huhtasaarta ja persuja kohtaan. Muutama epätoivoinen Huhtasaarta puolustava fanaattinen persu kaivautui kolostaan rähisemään palstalle.

Sen verran Huhtasaari sai taas nokilleen, että persujen äänenkannattaja Suomen Uutiset riensi tukemaan Lauraa. On siinä toimituksella kiemurtelemista, kun joutuvat vääntämään selvän rikkeen joksikin muuksi.

Kun sitaatti on plagioitu, niin se on plagioitu. Asiaan ei ole mitään sanomista. Asia ei persujen harjoittamalla damage controllilla muutu miksikään. Konservatiivinen konna Huhtasaari sai pahasti pataansa.

Tiaisen blogin voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti