keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Laura Huhtasaari oli konna jo opiskelijana



Eilen Laura Huhtasaari sai kyytiä graduunsa plagioitujen kappaleiden johdosta. Persut olivat hätää kärsimässä joutuen värväämään kaikki kynnelle kykenevät puolustamaan Huhtasaaren ilmiselvää konnailua.

Kaikki alkoi siitä kun Tuomas Tiainen kirjoitti Uuden Suomen Puheenvuoroon blogin, jossa paljasti taas yhden konservatiivien harjoittaman konnailun. Huhtasaari kategorisesti kielsi Tiaisen havainnot, mutta jokainen joka on tehnyt akateemisen opinnäytetyön kyllä huomasi mistä on kyse. Pari persujen dosenttia ilmaantui palstalle rähisemään asiasta. Tämä on jo aika itsetuhoista: Puolustamalla Huhtasaaren menettelyä he nollaavat omatkin opinnäytetyönsä. Nämä dosentit ovat tehneet väitöskirjan, joten tästä seuraa kysymys: Mikä heidän väitöskirjoissaan on plagioitua?

Sen verran opinnäytetöiden kanssa puuhastelleena tiedän, että viittaus- ja lainauskäytännöt ovat hyvin tiukasti määriteltyjä, eikä Huhtasaaren liberaali tapa ole hyvän käytännön mukainen. Oliko tämä ensimmäinen kerta kun Huhtasaaren yhteyteen voi liittää sanan liberaali?

Konservatiivinen liike ilmeisesti hyväksyy mitkä tahansa epäeettiset menettelytavat. Tämä pätee kaikkiin maailman konservatiiveihin, eikä poikkeuksia taida olla. Miten yksikään konservatiivi voi olla uskottava, jos he hyväksyvät silkan paskanpuhumisen niinkin mitättömältä tuntuvassa asiassa kuin gradun lähteiden käytössä?

Huhtasaari oli konna jo opiskelijana. Presidenttinä hän olisi oikein iso konna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti