keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Pienimielisten kansallismielisten eripura



MV-lehden Janitskin nillittää pienimielisten kansallismielisten eripurasta. Tästä syystä hän oli sulkemassa koko MV-lehteä, mutta perui päätöksensä. Kuulemma hän pitää lehden verkkosivut auki, jotta lehteä päästäisiin pyörittämään vapaaehtoisvoimin.

Monesko kerta tämä oli kun Ilja oli lopettamassa koko paskalehteä? Tälläkin kertaa Janitskin esitti uhkavaatimuksen: jos kahteen viikkoon paskalehdelle löydy ostajaa, niin se oli sitten siinä. Eiköhän Janitskin pyri vain rahastamaan ja sitten kaikki jatkuu entisellään.

Suomen kokoiseen maahan ei mahdu kovin montaa fasistista julkaisu ja niitähän Suomessa riittää. Jokaisella puulaakilla on ainakin omat nettisivut. Viime talvena aloitti selvästi kristofasistinen Oikea Media. Ei noista oikein pysty pitämään lukua

Toki nuo oikeistolaisetkin järjestöt saavat julkaista mitä tahansa laillista materiaalia. Laki on kuitenkin näille hepuille aika venyvä. Kun asiasta mainitsee, niin he välittömästi uhriutuvat. Kai se on jonkinlainen selviytymisstrategia, kun omat jutut ovat silkkaa sontaa.

Katsotaan mitä MV-lehdelle tapahtuu. Tapahtuipa mitä tahansa, en jää kaipaamaan sitä lukukokemusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti