perjantai 20. heinäkuuta 2018

Washington D.C:n rukousaamiaisella kokoontui joukko maanpettureita


Viime sunnuntaina pidätettiin Maria Butina niminen nainen Yhdysvalloissa. Hän on syytteen mukaan osoittautunut Vladimir Putinin kätyriksi, joka oli päässyt ns. republikaanisiin piireihin.

Butina oli National Rifle Associationin venäläinen yhteistyökumppani. Tuo NRA on nyt tutkinnan alla. Epäilykset kohdistuvat NRA:n mahdollisiin laittomiin kampanja-avustuksiin. NRA tuki Donald Trumpin vaalikampanjaa tuollaisella 30 miljoonan dollarin summalla. On viitteitä siitä, että ainakin osa tuosta summasta tuli Venäjältä.

Maria Butina yritti myös päästä väleihin CPAC:n (Conservative Political Action Committee) kanssa. Vielä ei ole ollut julkisia tietoja siitä, kuinka pahasti CPAC oli venäläisten korruptoima.

Maria Butinalla oli kaiketi seksisuhde erinäisiin republikaanisiin vaikuttajatahoihin. Kunnon konnana Butinan esimies oli entinen Venäjän keskuspankin varajohtaja Aleksander Torshin. Torshin oli hänkin ollut NRA:n vieraana ollen samaan aikaan NRA:N ainaisjäsen. Torshin on tällä hetkellä epäiltynä rahanpesusta Espanjassa. Tämä heppu kuuluu myös Vladimri Putinin lähipiiriin.

Suomalaisesta perspektiivistä katsottuna mielenkiintoinen sattuma Maria Butinan ja hänen rikoskumppaneidensa konnailussa on vuosittainen National Prayer Breakfast, joka järjestetään Washington D.C:ssä.

Jeff Sharletin uutuuskirja, The Family: The Secret Fundamentalism at the Heart of American Power, on valaiseva. Kirjassa dokmentoidaan ansiokkaasti mm. venäläisten vaikutusta Amerikan uskonnolliseen oikeistoon.

Tuolla rukousaamisaisella ovat käyneet suomalaisista kansaedustajista mm. Laura Huhtasaari, Antero Laukkanen ja ulkoministerinäkin toimiva Timo Soini. Näistä erityisesti Huhtasaari on kovin myönteinen sekä Trumpin että Putinin autoratiivisille hallinnoille. Oikeastaan koko kolmikko on esittänyt samansuuntaisia näkemyksiä kuin Amerikan uskonnollinen oikeisto ja putinistit.

Tässä onkin suomalaisella uskonnollisella oikeistolla selittämistä. Nämä isänmaallisiksi julistautuneet suomalaiset kansanedustajat ovatkin maanpettureita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti