sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Päivi Räsäsen sukurutsainen seksuaalietiikka


Uuden Suomen Puheenvuorossa eräs bloggari kiinnitti huomiota krisujen kansanedustajan Päivi Räsäsen seksuaalietiikkaan koskien Pridea. Päivi kirjoitti aiheesta oikein oman bloginsa, jota on käsitelty palstalla jos toisella. Räsäsen houreista kiinnostuneet kyllä tietävät kyllä, mistä on kyse.

Räsäsen kaikki tähänastiset kommentit implikoivat sen, että hän pitää sukurutsaa hyvänä lisääntymismuotona ainakin jos jutut perustuvat Raamattuun ja Päkähän väittää johtavansa eettiset ohjeensa Raamatusta.

Jos Päivi Räsänen ottaa Raamattunsa tosissaan, niin hänen on otettava tosissaan myös se, että pariin otteeseen maapallon populaatio saa alkunsa sukurutsasta. Tosin Aatamin ja Eevan jälkeläisten suhteen tämä aavikkobarbaarien opaskirja on ristiriitainen. Tarinasta on kaksi versiota. Ensimmäisen mukaan maapallolla oli aika jolloin Aatami, Eeva ja heidän jälkeläisensä olivat ainoat ihmiset maapallolla, joten lisääntyminen tapahtui sukulaisten kesken. Toisen version mukaan Aatamin ja Eevan jälkeläiset löysivät puolisoita muista ihmisistä, mikä taas on ristiriidassa sen kanssa, että mitä versiossa yksi sanotaan.

Täten tässä tapauksessa Päivi Räsäsen on hyväksyttävä ristiriita ja se että sukurutsan mahdollisuus maapallon väestön lisääntymisessä on 50 prosenttia.

Toinen maapallon populaation lisääminen liittyy tietenkin Nooaan ja hänen tyttäriinsä. Nooa otti kuppia vähän liikaa ja hänen tyttärensä hankkiutuivat raskaaksi käyttäen hyväkseen isänsä humalatilaa. Siinä sitä oli oikein raamatullista sukurutsaa.

Kaikesta tästä seuraa, että Päivi Räsänen joko hyväksyy sukurutsan mainiona lisääntymistapana tai kieltää raamatunlauseiden eettiset ohjeet.

Lopulta Päivi Räsänen on edellisen perusteella aivan väärä henkilö puhumaan seksuaalietiikasta yhtään mitään. Oma johtopäätökseni on, että Päivi Räsänen moraalisesti niitä ala-arvoisimpia ihmisiä muiden kaltaistensa kanssa, sillä Raamatusta ei juuri löydy hyviä seksuaalieettisiä relevantteja ohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti