maanantai 16. heinäkuuta 2018

Häpeällistä Suomi, häpeällistä Sauli Niinistö


Tämä päivä, 16.7.2018, muistetaan synkkänä päivänä Suomen historiassa, kun Suomen valtio antoi mahdollisuuden kahden diktaattorin tapaamiselle Helsingissä.

Suomen valtion kannalta on häpeällistä, että kaksi diktaattoria tapaa valtion omistamissa tiloissa. Suomen viesti kahdelle diktaattorille on se, että Suomen valtio hyväksyy heidän tapaamisensa hyväksyen samalla näiden kahden diktaattorin ylivaltapyrkimykset.

Sauli Niinistön kannalta on erittäin häpeällistä, että hän ehti tänään jo kertaalleen tapaamaan Amerikan oligarkin, Donald Trumpin. Hävettää suomalaisten puolesta, että Suomen tasavallan presidentti käyttäytymisellään implikoi, että Trump olisi tervetullut vieras Suomeen.

Kaikki mitä on sanottu Trumpista, pätee myös Putiniin.

Viime kuussa tämä iso oranssi konna tapasi Pohjois-Korean diktaattorin Singaporessa. Singapore onkin poliisivaltio ja helkkarin iso keskitysleiri. Se oli oikein sopiva paikka diktaattorien tapaamiselle. Olisi ollut myös kahden kaikenlaisiin konnuuksiin syyllistyneiden Putinin ja Trumpin tapaamiselle.

Suomen valtio ja aivan erityisesti presidentti Sauli Niinistö saavat ottaa piikkiinsä Suomelle aiheutuneen imagotappion. Suomi sai jo eilen näkyvyyttä Amerikassa Fox Newsillä. Sellaista huomiota Suomi ja suomalaiset eivät tarvitse, sillä Fox on korruptoituneen konnakoplan, republikaanisen puolueen, äänitorvi.

Niinistö antoi sisäpoliittista puhtia suomalaisille epädemokraattisille voimille. Noiden piirien esikuvat ovatkin juuri Putin ja Trump.

Suomi on kompuroinut ennenkin kansainvälisessä politiikassa, mutta Sauli Niinistön jotakuinkin tahraton meriittien lista sai synkän merkinnän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti