keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Mielelläni pilkkaan islamia ja profeetta Muhammedia


Tänäänkin blogeissa ja keskustelupalstoilla vaikeroitiin siitä, että islamia ei muka saisi kritisoida Suomessa. Tämän suuntainen propaganda ehkä uppoaa joihinkin huonosti informoituihin, mutta reaalimaailman relevanssia sillä ei ole. Totta kai islamia saa kritisoida ja sitä tuleekin kritisoida.

Useampana vuonna olisin järjestänyt koraaninpolttotalkoot, jos joku olisi lähettänyt minulle Koraanin poltettavaksi. Olisin tehnyt aiheesta videon ja ladannut sen nettiin. Siinäkään ei ole mitään ihmeellistä, netissä noita videoita on aika monta, joten eiköhän sinne yksi lisävideo sopisi. Kukaan ei vain ole lähettänyt tuota puuttuvaa Koraania. Joko tänä vuonna saisi ryhtyä koraaninpolttotalkoisiin?

Oikein mielelläni pilkkaan islamia ja aivan erityisen mielelläni pilkkaan profeetaksi tituleerattua Muhammedia.

Kaksi aavikkobarbaarien opaskirjaa, Raamattu ja Koraani, ovat sekapäisyydessään ihan omaa luokkaansa. Ne taitavat olla fiktiivisen kirjallisuuden sekopäisimmät opukset. Mitä lie hallusinogeenejä Muhammed popsinut jutustellessaan sanoman tuoneen enkelin kanssa? Oliko enkeli hullumpi vai vetikö Muhammed hulluuden ihan tappiin vetämällä humpuukin hatusta tai hihasta? Niin tai näin, tuotos oli silkkaa sontaa.

Muslimit eivät välttämättä ole tyhmiä kuten eivät ole tosiuskovat kristitytkään. Heidän hölmöäkin hölmömmät uskomuksensa ovat typeriä ja kovin naurettavia. Minä olen kiltti ihminen ja väitän heidän olevan huonosti informoituja. Kun tutustuu reaalimaailmaan, niin siinä menee uskonnollinen usko, eikä Muhammedin tai Jahven pelotteet enää vaikuta.

Yksi hassuimmista Koraanin väitteistä on se, ettei moskeijaan voi mennä, jos syönyt valkosipulia. Tällaisia hullunkurisia sääntöjä Koraani on täynnä. Koraani ja varsinkin Vanha Testamentti käyvät tasaväkistä kamppailua hullunkurisista väitteistä. Saa nähdä kumpi voittaa.

Olen minäkin piirrellyt Muhammedin kuvia ja vielä julkaissut niitä…hui kauheaa!...Yksi kuvitteellinen hahmo ei mahda sille mitään. Muhammedin kuvia on piirrelty ties kuinka kauan ihan hupailumielessä, joten sen toiminnan shokkivaikutus on kärsinyt inflaation. Täytyy tässä kai keksiä uusi keinoja pilkata islamia ja Muhammedia.

En usko tällä blogikirjoituksella olevan vaikutusta suuntaan tai toiseen. Tuskinpa tätä lukee yksikään muslimi. Jotta nämä huonosti informoidut muslimit tavoitetaan, on keksittävä muita keinoja. Hauskaahan muslimien hullujen uskomusten pilkkaaminen on ja samassa voi hullutella Muhammedin kustannuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti